promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már meg is volt az esküvő? Mikes Anna meseszép menyasszony volt, itt a videó: királynői ruhában pompázott Krausz Gábor partnere
Borítókép:  Youtube - boglarkakovacs8291
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfipartner is jól ismert szaktekintély a táncvilágban.

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata már az első Dancing with the Stars rész adásba kerülése előtt elkezdte foglalkoztatni az embereket. Amikor bemutatták a párokat és az első interjúikat adták arról, hogy milyen benyomásuk van egymásról, mit gondoltak és éreztek, mikor kiderült a partnerük személye, nagyjából abban a pillanatban született meg a tündérmese.

Krausz Gábor és Mikes Anna az elejétől kezdve közönségkedvencek voltak, ami nem véletlen: Gábor ekkora egy igen nehéz időszakon volt túl, nem titkolt vágya volt, hogy a tánccal enyhítse a válás miatt érzett fájdalmát. Anna ebben maximálisan partner volt: elmondták, hogy egy hétig egyetlen tánclépést sem tettek, ami nagy lemaradás volt a többi párhoz képest, de a táncművésznő úgy érezte, Gábornak még időre van szüksége a tényleges próbák megkezdése előtt.

A párosok a műsor beharagozása miatt folyamatosan videókkal jelentkeztek és amikor meglátták a séfet a táncparterével, akkor mindenkinek elolvadt a szíve. Aztán megmutatták az első táncukat, melybe egy kis (vélhetően) odaszúrásként néptánc elemeket is tettek. Ugyanekkora elánnal és ugyanilyen rajongással körbevéve jutottak műsorról műsorra, míg végül egészen a döntőig meneteltek, ahol meg is nyerték az évadot.

Sokan azt hitték, hogy a műsor vége után végre tisztázzák a kettőjük között lévő kapcsolatot, ám továbbra sejtelmesen, bár egyre egyértelműbben fogalmaznak kettőjük viszonyát tekintve, de a titkolózás még mindig nyilatkozataik stabil alapja.

Krausz Gábor elég egyértelműen jelezte a szándékait, erről ITT írtunk és Anna is láthatóan szeretettel néz volt táncpárjára.

Többen elkezdték fejtegetni, hogy a gyűrű, amelyet Anna mindig visel talán egy eljegyzési gyűrű, azonban tekintve mennyi ideje ismeri Gábort, ha ez valóban az, akkor azt vélhetően egy másik férfitól kapta.

Azonban, egy valamit tényként tudunk nektek megmutatni: azt, hogy Anna milyen királynői a menyasszonyi ruhájában, ugyanis egy reklám kedvéért ebbe a meseszép esküvői ruhába bújt. Partnere is volt a képzeletbeli nászhoz, nem kisebb nevek kísérték őt, mint a szintén táncos Andrei Mangra (akit anno Tóth Andival szerettek volna ugyanilyen lelkesedéssel összeboronálni) és a szakmabeli Lucas Molina Gazcon.

A felvételt, amely láttán gyakorlatilag tátva maradt a szánk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás