promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb árulkodó jel Mikes Anna esküvőjével kapcsolatban: sokatmondó felvétel árulhatta el a táncosnőt?
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak pár másodperc az egész, de nagyon gyanús.

Mikes Anna és Krausz Gábor szó szerint őrületbe kergetik az embereket: az egész ország azt találgatja, hogy mi lehet közöttük és a páros bizony erre rendesen rá is játszik. Kétértelmű kijelentések garmadáját tették már, de az igazságot nem árulják. A párkapcsolatuk hírét nem cáfolták, de nem is erősítették meg, mindenkit bizonytalanságban tart a két fiatal.

Mindenki mindenbe jeleket lát bele: kielemezték a Mikes Anna ujján található gyűrűt, lesik a közösségi média oldalaikat és tévészerepléseiket, mindenki azt akarja tudni, hogy mégis hogyan tovább.

Mindketten gyönyörű és érzelmes dolgokat mondtak egymásról, így az egészen bizonyos, hogy emberileg nagyon szeretik egymást. Krausz Gábor nem győz eleget hálálkodni Annának amiért élete egyik legnehezebb időszakán átsegítette támasza volt a Tóth Gabival történtek után. Nem várt támaszt kapott az élettől és nem is számított arra, hogy a műsor megváltoztatja az életét és jobban megismeri önmagát.

Anna is csodásan nyilatkozott Gáborról, a profizmusa, kedvessége, embersége és humora miatt.

Azt is megerősítették, hogy "nem engedik el egymás kezét" utalva ezzel arra, hogy a műsor után is kapcsolatban maradnak. Rengeteg helyre hívják őket, sorra adják az interjúkat és mindig változatos módokon tudják közölni, hogy mennyire kedvelik egymás társaságát.

Most Anna egyik videója az oka a nagy találgatásoknak, melynek néhány képkockája nagyon érdekes üzenetet hordoz. Anna egy esküvőn vesz részt a jeleneten, ahol a szokáshoz híven az ara a háta mögé dobja a menyasszonyi csokrot, azt pedig Anna kapja el. Ehhez általában azt a jelentést társítják, hogy a csokrot elkapó személynek hamarosan bekötik a fejét, tehát ő lesz a következő menyasszony.

Az egyik kommentre, melyben a csokor elkapásáról kérdezik Annát ő válaszolt is és ahogy írja, idén már két csokrot is sikerült elkapnia, így erről az oldalról már bőven meg van támogatva a boldogsága, az a kérdéses, hogy van e férjjelölt az életében.

Remélhetőleg a titkolózás hamarosan véget ér, de addig is, ide kattintva tudod megtekinteni a cikkben írt videót:

@mikesannams Vége a nyári szabadságnak…De nem bánom, mert iszonyú tartalmas volt, olyan amilyenről még álmodni se mertem. Imádtam minden pillanatát! Dióhéjban a nyaram! #fyp #fy #foryou #dancerlife #dancer #ciprus #albania #budapestpark2023 #balaton #margitszigetiszabadtériszínpad #fellépések #táncterem #névnap #szülinap #barátok #boldogság ME GUSTA LA CUMBIA - Abaco
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás