promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi így akarja visszahódítani Krausz Gábort? Rá sem ismerni az énekesnőre új külseje miatt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik most a külsejét tekintve is eljött a váltás Tóth Gabi életében.

Nyilván a legtöbbünk számára nem is kérdés, hogy Tóth Gabi az utóbbi időben nem kapott túl sok pozitív visszajelzést az emberek részéről, most azonban úgy tűnik némiképp változott az énekesnő megítélése.

Az egész botránysorozat azzal kezdődött, hogy néhány hónappal ezelőtt Gabi és férje, Krausz Gábor bejelentették, hogy elválnak. Ez azonnal hatalmas érzelmeket váltott ki az emberekből, főleg úgy, hogy nem sokkal később kiderült, hogy az énekesnő összejött a Fricska Néptáncegyüttes egyik alapítójával, Papp Máté Bencével, akivel azóta is boldog párkapcsolatban vannak.

A válás bejelentése óta már eltelt jó pár hónap, Gabi pedig azóta a nyilvánosság előtt is többször megmutatta szerelmét, olyannyira, hogy volt már volt egy közös fellépésük a Sztárban sztár leszek színpadán, ami igencsak forróra sikerült.

Az érdeklődés azonban azóta sem csitul Gabi felé, bár ebben ő is benne van rendesen. Miután ugyanis volt férje, Krausz Gábor múlt szombaton Mikes Annával megnyerte a Dancing with the Stars idei évadját, a sikert az énekesnő sem hagyta szó nélkül, ugyanis több fronton is gratulált a párosnak. Ezt a gesztust sokan nagylelűnek tartották, de akadtak olyanok is, akik kétszínűnek tartották a rekaciót, mert Gabi az élő adásban tett gratuláció után rögtön megjegyzést tett arra vonatkozóan, hogy ő juttatta hozzá volt férjét a győzelemhez.

Gabi életében tehát jelentős változások által be az utóbbi hónapkban, ami most úgy tűnik a külsejében is megmutatkozik. Legújabb Instagram-oldalán megosztott fotóján ugyanis a híresség egy teljesen másik odalát mutatta meg. 

Az énekesnő teljesen új frizurával és egy szexi csipke harinyakötőbe látható a képen, ami természetesen azonnal felkeltette a követői érdeklődését. Ám az mostanában megszokott reakcióktól eltárően most a legtöbben a gratulációjukat fejezték ki Gabi vadiúj külseje kapcsán.

Ez de jó kép! Sokkal természetesebb, szebb vagy! Ez a száj festés ezerszer jobb mint a kacsacsőr 

- írta például egy hozzászóló.

A legtöbben Gabi haját és sminkjét dicsérték és akadt olyan is, aki testvéréhez Verához hasonlította őt.

De jó ez a haj. A smink is szép. Kifinomult az egész. Nagyon hasonlítasz itt Verára

- írta egy másik.

A változás oka egyelőre nem ismert, bár nemrégiben felmerült a gyanú, hogy Gabi talán szeretné visszahódítani volt férjét, így akár ez is közrejátszhat az átalakulásában. Mindezek mellett azonban az mindenképp elmondható, hogy az éneeksnő valóban nagyon jól néz ki az új fotóján. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás