promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi új szerelme egy gimnáziumi tanár bácsi, leleplezték az énekesnő párját
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi új párja egy gimnáziumi tanár.

Sokan megdöbbentek, mikor kiderült, hogy Tóth Gabi elválik Krausz Gábortól, de még nagyobb meglepettséget váltott ki az emberekből, mikor meglátták az énekesnő új párját. A Sztárban sztár leszek mestere ugyanis a Fricska Néptáncegyüttes sármos alapítójával, Papp Máté Bencével jött össze, akivel már hónapok óta boldog párkapcsolatban élnek.

Tóth Gabi azóta egyre többször, most már bátrabban mutatkozik együtt új szerelmével; nem is olyan régen egy közös produkcióval is felléptek a Sztárban sztár leszek színpadján. Most a napokban egy buliban látták őket együtt, és nem akármilyen kíséretük volt; egy diáksereg csatlakozott az énekesnőhöz és a Fricska szépfiújához.

Ugyanis a Bors-nak küldött olvasói levélből kiderült, hogy Papp Máté Bence egy II. kerületi gimnázium tanára, mégpedig a Baár–Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Diákotthon egyik oktatója. A református leányiskolában nem meglepő módon néptáncot tanít a fiatal hölgyeknek. Az iskola honlapja szerint Papp Máté Bence már 2014-ben is ebben az intézményben tanított, de különböző programokban is szívesen részt vesz. Év elején például a holland cserediákokat vezették körbe az ország híres pontjain, a nap végén pedig néptáncbemutatót tartottak a tanár úr vezetésével.

Az iskola gimnáziumi szekciójában most tartották a szalagavató bált, aminek hagyományos tanártáncából a Fricska együttes alapítója sem hiányozhatott. Ráadásul Papp Máté Bence szerelmével, Tóth Gabival együtt ezt követően részt vett az after partyn is, ahol az énekesnő együtt bulizott a diáklányokkal.

A hangulatos estéről fotók is készültek, amiket az iskola a saját közösségi oldalára töltött fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás