promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabit most maga az RTL fricskázza meg, kegyetlen bosszút állhat a TV2 a Kanapéhuszárok miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi már az RTL műsorában is szóba került, kegyetlen kritikák hangzottak el a csatornán. 

Pénteken új műsor került adásba az RTL-en, de ez a formátum egészen más, mint amit megszokhattunk. A Kanapéhuszárok, ahogy a címe is mutatja, azokról az emberekről szól, akik a tévé előtt kritizálják a benne szereplőket. Az első adásban a tévénézők bírálták a Sztárboxot, de kielemezték a Dancing with the Starsban látottakat is, legfőképp Krausz Gábor és Mikes Anna páros keltette fel a figyelmet. 

A műsorban szereplőknek megakadt a szeme azon, hogy mennyire jó az összhang kettejük között, de azért érte erős kritika Lékai-Kiss Ramónát és Stohl Andrást is. 

Szexibe van a Ramóna öltöztetve. Tiszta erotika ez a szerkó, ezzel a combcsizmával. Felnőttfilmekben látod így a csajokat

- hangzott el a kritika az RTL műsorában, majd Stohl Andrásra egyszerűen azt mondták, hogy megöregedett.

Ezután pedig olyan következett, amire senki sem számított, megjelent az RTL képernyőjén Tóth Gabi. Nem is akárhogy, a csatorna az új párjával való közös táncát adta le, amelyet eredetileg a TV2 műsorában, a Sztárban Sztár leszek! színpadán adtak elő. 

A kanapéhuszárok pedig egyből kikezdték az énekesnőt, sorra érkeztek a megjegyzések rá és a Fricska táncegyüttes tagjára. 

- Márciusban kijelenti, hogy ő a pápa nagykövete, ő soha nem csalja meg a férjét, aztán a nyáron meg félrelép- vélekedtek A Kanapéhuszárok fiataljai. 

- Nem értem, hogy a nőnek hogyan van pofája bemenni a tévébe, táncolni, a végén smárolt is a faszival. Közben az exe, akitől nem is vált el, az meg ugye ott van a Dancing with the Starban - fejtette ki a véleményt a műsorban szereplő Alya. 

Ám voltak olyanok, akik megvédték az énekesnőt, leginkább azért, mert az RTL azt is bevágta, ahogy később Gabiról Puzsér Róbert vélekedett. A kritikus szavai igencsak túllőttek a célon, a házaspár, Zsuzsi és Lajos szerint. 

A magánéletét nem kéne neki csesztetni, nézzék a munkásságát

- állt ki az idős házaspár Tóth Gabi mellett. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás