promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan durva hangfelvétel került fel az internetre Tóth Gabi nyaráról, hogy te sem bírod ki röhögőgörcs nélkül
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi dalából maró humorú paródia született, ennek kapcsán végig vettük, mi is vezetett idáig?

Tóth Gabi a kedvenc celebritásom. Fogalmam sincs, mennyi tudatosság van abban, ahogy intézi a dolgokat, honnan jön ez a kivételes érzék, hogy mindig akkor dob egy csontot a botrányra éhes bulvárnak, mikor már épp elülnének a hullámok, de

akár direkt csinálja, akár véletlenül, kalapot kell emelni előtte.

Nyilvánvalóan már mindenkinek a könyökén jön ki, hogy mi történt a nyáron. Krausz Gábor el, Papp Máté Bence be, ősanya imázs kicsit lejjebb tekerve, a rocksztár botrányhős feljebb, és már mindenki bőszen találgatta, hogy mi történhetett? 

Milyen áthallásos célzásokat, utalásokat, üzeneteket tesznek egymás felé a válófélben lévő celebritások, egyáltalán elváltak már? Kinek a hibája volt, félrelépés vagy elhidegülés áll a háttérben, egyáltalán kit lehet hibáztatni?

A közelmúltig nem is kaptunk választ, hosszas hallgatás után Tóth Gabi bement a Tényekbe, aztán Facebookon is kitálalt, hogy hogy áll a helyzet. Ezt az üzenetet elég részletesen elemeztük is, itt tudjátok elolvasni:

Ezzel azonban kicsit előreszaladtunk. Miközben a botrányra éhes közönség valószínűleg a sötétben tapogatózott, ősszel elindultak a kereskedelmi csatornák műsorai. Gabi a Sztárban sztár leszek! zsűrijét erősíti, Krausz Gábor pedig a Dancing with the Stars versenyzői között lejti a látványos produkciókat. 

Mikes Annával toronymagasan a nézők legkedveltebb táncos párosát hozzák, amihez valamennyire az is hozzájárulhatott, hogy Krausz Gáborra sokan megcsalt férjként tekintenek.

Hiába mondta el Gabi, hogy nem történt megcsalás, Puzsér Róbert például még most is ezen rugózik az Önkényes Mérvadóban. Erről is írtunk, itt találjátok.

Szóval arról van szó, hogy a magánéleti botrányok és a kereskedelmi TV műsorai olyanok, mintha egymást erősítenék.

Ennek a csúcspontja nyilvánvalóan az volt, mikor Gabi és Papp Máté Bence tűzes táncot lejtettek, amit Krausz Gábor végig nézett. Talán nem meglepő, de erről is beszámoltunk itt.

A csúcspont azonban csak két hete érkezett el, mikor Gabi végre nem botrányhősként és TV-s személyiségként tűnt fel, hanem rendes szakmájában csillogtatta meg tehetségét, és kijött egy új szerzeménnyel, az Átkozott nyárral. Zenei szakértőnk alaposan kielemezte a dalt, ezt itt tudjátok elolvasni.

A dal szövege mindenféle áthallásoktól terhes, mert nem egy egyszerű dalról van szó, hanem egy olyanról, ami erről az elképesztően intenzív elmúlt fél évről szól. Ez ismét egy olyan támadási felületet jelentett a bulvármédiának, amit alaposan ki lehetett használni, rengeteg cikk született azzal kapcsolatban, hogy miről szól a dal, és ha nem, akkor mégis miért nem.

Más se kellett a Mókavadász nevű Youtube csatornának, és lecsapták a magas labdát: gúnyos hangvételű paródia szöveget írtak hozzá.

Sajnos nem vagyok a dolog szakértője, hogy megmondjam hogyan készítettek hozzá Tóth Gabi hangjához megtévesztésig hasonlító hangsávot, de úgy tippelem, hogy a mesterséges intelligencia állhat a háttérben, a Mókavadász Azahriah hangját is nagy előszeretettel használja fel régi slágerek elénekléséhez. Ami azonban az Átkozott nyarat illeti, érdemes alaposan szemügyre venni a szöveget

Táncosoktól forró volt a nyár,

Társam volt egy srác, laza, vagány.

Megesett szerelem,

Mondani se merem,

A kommenteket gyorsan szkippelem.

Megcsókolt a huncut idekint,

Egy szebb fiú a szemembe tekint.

Türelem, türelem,

Ezerszer megnézheted,

A TV2-n, hamar megleled!

A teljes dalt itt tudod meghallgatni:

Közben még Alekosz is bedobta magát, amit az énekesnő újfent nem hagyott szó nélkül. Jól tette, mert a kontent vicces volt, a nézőket pedig akkor is érdekli, hogy mi van Tóth Gabi és Alekosz között, ha személyesen nem is találkoztak mostanában.

Szóval fogalmam sincs mi az igazság, de Tóth Gabi azon túl, hogy egy roppant tehetséges énekesnő, szerintem egy kivételes média zseni is.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás