promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott Tóth Gabi és ennek nem fog örülni: eddig próbálta titkolni, de kiderült az igazság
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem Zámbó Jimmy volt az egyetlen gyanús elem Tóth Gabi új szerzeményében, Bruti újabb kísérteties hasonlóságra hívta fel a figyelmet.

Tóth Gabi körül aztán alaposan áll a bál, a tehetséges énekesnő alig tud lépni valahova, hogy ne legyen belőle botrány. A nyáron ugye bombaként robbant a hír, hogy Krausz Gábortól válik, és összejött a Fricska táncegyüttes géppuskalábú frontemberével, hetekig csámcsogott ezen a bulvár sajtó, de a találgatásoknak még azután is folytatódnak, hogy Gabi nemrég tiszta vizet öntött a pohárba:

Ősszel aztán elindult a televíziós fő szezon, és amíg Gábort a Dancing with the Stars-ban láthatjuk hétvégéről hétvégére a gyönyörű Mikes Anna oldalán, addig Tóth Gabi a Szárban sztár leszek! adásaiban halmozza a botrányokat a zsűriben. A vasárnapi adásban például Papp Máté Bencével fog fellépni, amit sokan erős túlzásnak éreznek, de mindenképpen óriási érdeklődésre tarthat számot ezzel a csatorna.

A magánélet és a televíziózás mellett azonban Tóth Gabi nyitott egy harmadik frontot: új dallal rukkolt elő az énekesnő, aminek az Átkozott nyár címet adta. Ezt a szerzeményt itt tudjátok meghallgatni:

 

Már a szám címe és szövege is találgatásokra ad okot, hiszen miközben ezek olyan sorok, amit bárki könnyedén átérezhet, aki épp magányosnak érzi magát a kapcsolatában, addig nyilvánvalóan Gabi életére is rímelnek.

Mi is meg szakértettük a számot, amit itt tudtok elolvasni:

Az új szerzeményt a kommentelők sem hagyták szó nélkül, utána Zámbó Krisztián csapott az asztalra Tóth Gabi ügyében, mikor az ismert humorista, Bruti vélt felfedezni némi hasonlóságot a Király egyik szerzeménye, és Tóth Gabi dala között. 

Ezzel azonban nem lett vége a dalt érintő találgatásoknak, mert Bruti készített még egy videót, miután arra lett figyelmes, hogy a dal elején hallható hegedűszóló kísértetiesen emlékeztet, mit emlékeztet, egy az egyben megegyezik egy orosz cigánynótával. Az említett videó:

Ti mit gondoltok, ezt már nevezhetjük plágiumnak, vagy ez teljesen természetes, bevett dolog, hiszen  mégiscsak népzenéről van szó? Ráadásul a hivatkozott videónak vannak más feldolgozásai, például a híres Tchan Tchou Vidal dzsesszgitáros verzióját itt tudjátok meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás