promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi új dala alá meglepő kommentek záporoznak, talán nem erre számítottál
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kis nagyítással a fél ország most erről a számról, és annak szövegéről beszél Tóth Gabi kapcsán.

A nyáron, legalábbis annak vége felé közeledve hirtelen mindenki Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatáról beszélt, és az ősz beköszöntével még többen kezdtek el erről beszélni, sőt, annak köszönhetően, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi is részt vettek vagy vesznek különböző műsorokban, az szinte természetes, hogy a tévénézők, rajongók és a part széléről kiváncsiskodók mind-mind érdeklődtek, hogy vajon a műsorokban történik-e valamiféle áthallás a történtekre.

Krausz Gábor amúgy a Séfek séfe című műsorban tűnt fel, illetve a Dancing with The Stars című műsorban tűnik fel még most is a képernyőn, utóbbiban pedig a gyönyörű Mikes Annával táncol együtt, és elképesztően gyönyörű párost alkotnak a tévében, így persze nem meglepő, hogy sok rajongó már spekulál. Tóth Gabi pedig a Sztárban sztár leszek! című műsorban látható a TV2-n.

És természetesen akadtak ilyen áthallások, nem is kevés. Sőt, sokan még érdekes kis utalásokat is átvettek a megszólalásokban.

Tóth Gabi és Krausz Gábor azonban sokáig pacekban nem kommentálta az eseményeket, ám nemrégiben megtörte a csendet, és a TV2 Tények Plusz című műsorának adott egy exkluzív interjút, amelyben az új dala kapcsán is mesélt a nyárról, és azt is elmondta, hogy milyen kapcsolatban van jelenleg Krausz Gáborral.

Amúgy a szám címe is a nyárra utal, pontosan pedig az, hogy Átkozott nyár.

A szám rövid időn belül óriási népszerűségre tett szert a YouTube-on, hiszen két nap leforgása alatt közel 300 ezren tekintették meg, miközben a különböző online terekben és újságokban szinte mindenki beszámolt róla, több elemzés is született a dalról. sok elemzés pedig sorról-sorra is kielemezte a mondandóját. A YouTube-on ugyan nem lehet kommentelni a dalt, ám Tóth Gabi a dal sorait megosztotta az Instagram-oldalán is, ahol viszont már jöttek is a kommentek a dal sorai alá.

Sokan dicsérik a dalt, az énekesnő stílusát is, egyesek pedig a dal mélységét imádják. Elképesztően sok üzenet záporozott a szöveg alá, ezeket pedig IDE kattintva el is lehet olvasni az énekesnő oldalán.

Íme a dal, ha még nem hallottátok:

És íme a poszt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás