promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián az asztalra csapott Tóth Gabi ügyében: ezt mondta a plágiummal megvádolt énekesnőről
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most őszintén kimondta, nem köntörfalazott.

A hosszú hallgatás után viharos gyorsasággal történnek az események Tóth Gabi életében. A nézői találgatások egy csapásra szerteoszlottak, ugyanis Krausz Gábor teljesen váratlanul megszólalt a válásával kapcsolatban és a Dancing with the Starsban érzelmes mondatokkal bátorította sorstársait, akiknek szintén egy válás nehézségéből kellett felállniuk.

Ezután nem sokkal Gabinak megérkezett a sokat sejtető (szerintem egyébként nagyon szép) dala, az Átkozott nyár, melybe szíve minden fájdalmát beleöntötte és ha kielemezzük a dalt, az is felér egy vallomással.

Ezután szintén nem telt el sok idő és Gabi nyilatkozott a Tények című műsornak, ahol minden találgatásról lerántotta a leplet és konkretizálta az elmúlt idők történéseit. Elmondta, hogy a bulvárban megjelenő információk nagyrésze hamis, Gáborral remek a viszonya, együtt nevelik a kislányukat, megosztott felügyelettel és arra is kitért mennyire boldog most a szerelmi élete.

Még fel se ocsúdtak a rajongók (vagy az utálkozók) és jött az újabb meglepetés: Tóth Gabi és új párja Papp Máté Bence közösen lépnek fel a Sztárban Sztár műsorában, ami nagyon úgy tűnik ,hogy ott debütálnak párként.

Egyszóval sűrű volt a heti menetrend, viszont cikkünk témája most ezek közül Tóth Gabi új dala, melyet oldalunk zenei szakértője mellett egy ismert humorista, Bruti is kielemzett. Ebben azt mondta, hogy Gabi dala kísértetiesen hasonlít Zámbó Jimmy dalára, az Egy jó asszony mindent megbocsátra. Most Jimmy fia, Zámbó Krisztián reagált a vádakra, a Story magazinnak öntött tiszta vizet a pohárba:

„Bruti videóján jót nevettem, bírom a csávót, és abban igazat is adok neki, hogy van némi hasonlóság a két nóta között, legalábbis részben – kezdi az énekes a story.hu-nak. – Viszont ez annyira minimális, hogy egy pillanatra sem gondolom, hogy a Gabi tudatosan koppintotta volna le apu dalát, és teszem hozzá, ha így lett volna, azzal sem lett volna bajom. Ráadásul szövegében is egészen más. Az Átokozott nyár Gabi elmúlt időszakát, fájdalmát írja le, ami, véleményem szerint, tényleg szörnyű lehetett. Egy válás megviseli mindkét felet, sőt a gyermeket is. De erről én nem alkothatok véleményt, nincs hozzá jogom, nem tisztem.”

Krisztián tehát egyértelműen nem bánja az inspirációt, korábban Azahriah dala kapcsán is azt mondta, hogy örül ha ismét színpadon hallja édesapja ismert slágereit.

Jimmy dalát ide kattintva hallgathatjátok meg, mindenki döntse el, hogy mennyi hasonlóságot vélfelfedezni a két dal között:

Bruti kritikáját pedig itt nézhetitek meg, benne Tóth Gabi dalával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás