promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah élete egyezik Zámbó Jimmyével? A Király fia mesélt a megrendítő egybeesésekről
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Őszintén beszélt a sztárénekes fia, meglepően nyilatkozott Azahriahról.

Azahriah a magyar zenei élet színterén olyan fényes csillag, amire nagyon régóta nem volt példa már a haza szcénában. Mindig voltak persze népszerű előadók, de ezt a fajta 70-es évekbeli rajongást, amikor szinte egy egész kultusz övez egy embert, hazánkban nem igazán sikerült sokszor reprodukálni. Azahriah immáron a harmadik telt házas arénás koncertjét írta ki, amire még mindig hosszú a várólista és még mindig igen nagy az esély a solt out-ra. Rengeteg mém és feltételezés látott ezzel kapcsolatban napvilágot, hogy vajon hányszor tudná a teltházat még megcsinálni, illetve hogyan nézne ki a fiatal srác a 65. napon tartott koncertjén.

Most egy másik magyar zenei titán fia szólalt meg ezzel kapcsolatban és érdekes párhuzamot vont szintén körülrajongott édesapjával, akinek még kötődése is van az énekeshez. Zámbó Jimmy fia, Szebasztián mondta el véleményét a 21 éves srác sikereiről és igen elismerően nyilatkozott róla. Mint mondja, édesapja hasonló életutat járt be, mint Azahriah és bár kisebb méretű, szerényebb stadiont töltött meg, de ő is mindig teltházzal koncertezett.

Külön kedves a szívének az is, hogy Azahriah feldolgozta édesapja egyik méltán népszerű dalát. A palacsintafesztiválos botrány után, amikor is Azahriah némi alkohol elfogyasztása után nem a barátnőjét találta meg egy légyott erejére, úgy érezte, hogy a béküléshez kemény eszközök kellenek. Azahriah vitathatatlanul kiválóan nyúl hozzá mindenféle muzsikához és zenei alaphoz, ekkor sem járt el másképp: Zámbó Jimmy egy örökzöld slágerét dolgozta fel, melynek címe az Egy jó asszony mindent megbocsájt. Egyébként a pletykák szerint a dal hatásos volt és a címadó történés élőben is megvalósult.

Szebasztián elmondta, hogy bár ez a stílus távol áll tőle, mégis kedves a szívének, hogy ismét színpadon hallja édesapja dalát és reméli, Azahriah máskor is inspirálódik A Király slágereiből. Elmondta azt is, hogy Jimmynek is rengeteg irigy ember bírálta a pályafutását és ugyanolyan módszeresen alkotott mint Baukó Attila: zenét szerzett és komponált is, igazi hangszeres zseni volt, valamint mindenféle hátszél nélkül sikerült berobbannia.

A két verziót ide kattintva hallgathatjátok meg, nagyon érdekes látni, ahogyan a múlt és a jelen (esetleg jövő) összefonódik:

Forrás: ripost.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás