promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Kőgazdag Fiatalok házai viskók Zámbó Jimmy egykori palotájához képest
Borítókép:  RTL
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zámbó Jimmy egykori népszerűségéhez a mai napig nem ért fel egy sztárunk se - még a Kőgazdag Fiatalok is csak álmodozhattak olyan luxusról, amiben ő élt.

Zámbó Jimmy személye a mai napig megosztja hazánk lakosságát. Vannak, akik szinte istenként tisztelik a Királyt és munkásságát, mások viszont ki nem állhatják. Tehetségét kevesen vitatják, Zámbó Imre igazi zenész volt, aki kitanulta a mesterséget, kiválóan zongorázott, elképesztő technikával énekelt. Életéből készült sorozat óriási sikert aratott a magyar nézőközönség körében. A zenéjét sokan tartják negédesnek, ám életvitele alapján a legagyobb rocksztárok is befogadták volna maguk közé. Fegyverek, nők, kábítószer, italok, drága autók - Jimmynek akkor volt meg mindene (és még több is), amikor az ország a rendszerváltás után még csak ismerkedett a vagyonfelhalmozás fogalmával. 

Családja most úgy döntött, hogy a Király egykori alkotó, hétvégi házát eladásra kínálja. Jimmyről majdnem mindneki tudja az országban, hogy Csepelen, Budapesten élt, ám a korabeli viszonyokhoz képest elképesztő vagyona több ingatlan birtoklását is lehetőve tette számára. A művészekre jellemző, hogy van külön alkotószobájuk vagy stúdiójuk (legyen az akár csak fűtetlen műterem), és azon szerencsések, akik képesek művészetükből sok pénzt keresni, akár egy egész háznyi alkotószobát hoznak létre maguknak. Zámbó JImmy is rendelkezett egy ilyen házzal, méghozzá Ráckevén.

A festői szépségű fekvésű Duna-parti városban építette fel Jimmy a korabeli viszonyok alapjáb asbzolút luxusnak számító házát, amit leginkább pihenésre, és alkotásra használt. Több nagy slágerét is a környezttől ihletett állípotban, ebben a nyarlóban írta. Több szintes, nagy telek tartozik hozzá, kis faház is áll a telken, csónakkal is megközelíthető: ilyesmi szállása csak a kor leggazdagabb embereinek volt. Ha a Kőgazdag fiatalok a '90-es években lett volna forgatva, ideális helyszín lett volna a műsorhoz. Nem olyan túl régen jelent meg különböző ingatlanos oldalakon, 50 millió forint körüli áron kínálják eladásra. A család szerint nincs különösebb indoka, hogy miért most adják el, egyszerűen nem használják régóta, így úgy döntötttek, ideje megválni tőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás