promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A zene életet ment, még ha az Zámbó Jimmy is
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A hölgy Jimmy rajongóként biztosan nem gondolta, hogy egyszer a király fogja megmenteni az életét. Saját lakásában esett el, és nem tudott felállni. A telefon messze volt, és a kiabálását se hallotta senki, azonban a CD lejátszó távirányítóját még pont elérte. A szomszédoknak persze, hogy elegük lett, amikor már másfél órája szólt csutkán a „Nézz le rám, ó Istenem”.

A történetet a mentősök mesélték el Facebookon:

„Idős, egyedül élő beteghez riasztották a mentőket egy budapesti bérház lakói. A szomszédok érdeklődését a beteg lakásából hallatszó, Zámbó Jimmy, „Nézz le rám, ó Istenem” című dala váltotta ki, ami másfél órán keresztül szakadatlanul, maximum hangerővel szólt.

A lakók tudták, hogy a néni a néhai király talán legnagyobb rajongója, hisz óriás Jimmy poszterek és egyéb relikviák díszítették az egész lakást, de ez már nekik is sok volt. A beteg viszont most nem kedvtelésből hallgatta dübörögve a művész legnagyobb slágerét, hanem pont azért, hogy szomszédjai figyelmét felkeltse. Az asszony ugyanis elesett és sérülése miatt nem bírt felállni. A telefont sem érte el, hogy segítséget kérjen és a kiáltozás is eredménytelennek bizonyult. Ekkor jutott eszébe a jól ismert strófa, amit újabb gondolat követett. Miután a cd lejátszó távkapcsolója elérhető távolságban volt, így teljes hangerőre tekerve engedte szabadjára azt a bizonyos négy és fél oktávot, ami végül meghozta a várt eredményt.

A szomszédok nemhogy értesítették a mentőket, de még a belülről bezárt ajtót is betörték a bajtársak kiérkezéséig. Az idős hölgyet így “bejutási nehézségek” nélkül, stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink!

Mielőbbi felépülést kívánunk!”
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás