promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi durván kiosztotta a házához folyamatosan visszajáró hírességet, döbbenet mit üzent neki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi nem rejtette véka alá a véleményét Alekosz mondatai kapcsán.

Az ősszel kezdetét vette az Ázsia Expressz új évada, amely hétről hétre egyre nagyobb izgalmakat tartogat. Ebben a műsorban pedig helyet kapott az izomceleb, Nagy Alekosz is, aki szinte minden egyes részben kivívja valamivel a média figyelmét.

Így történt ez az egyik adásból kimaradt jelenetben is, amelyet nemrégiben szúrtunk ki. Alekosz a kivágott jelenetben akkor Tóth Gabival kapcsolatban mondott egy-két furcsaságot. 

Ebből derült ki, hogy a ValóVilágban megismert celeb valóban nem viccel, még Tóth Gabi házához is képes elmenni alkalom adtán. Elmondása szerint sokat túrázik a Bakonyban, Tapolcán is megfordul, ilyenkor pedig az énekesnő házát is megnézi, valamiért. 

Én a Bakonyba gyakran járok, egyébként amikor Tapolca mellett elhaladok, még a Tóth Gabi házát is látni vélem felfedezni. Nekem ezek nosztalgikus élmények

- vallotta be Alekosz, a jelenet végül nem került adásba, a TV2 oldalán az extra tartalmak közé került. Az azonban nem derült ki, hogy Alekosz miért kíváncsi Tóth Gabi házára vagy, hogy pontosan milyen nosztalgikus élményeket idéz elő benne. 

Alekosz ezen mondataira pedig most Tóth Gabi is úgy döntött, hogy reagál egyet. Ezúttal tehát az énekesnő is belement a játékba és egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban szólt vissza az izomcelebnek, amit a Blikk szúrt ki.  

Te, figyelj már! Hallod? Ide jár az Alekosz a házamhoz? Azt írták az újságok, hogy sokat jár hozzám, nem? De én honnan tudjam? Nem lakom ott 18 éve... De mit akar tőlem? Miért jár ide?... Oda

– fogalmazott a 24 óráig látható videójában Tóth Gabi, aki mint látható nem igazán érti, hogy miért is látogat el Alekosz többször is ahhoz a házhoz, ahol ő már hosszú évek óta nem is lakik.

Alekoszt ismerve egyébként nem csodálkoznánk, ha hamarosan érkezne is a válasz az énekesnő kérdésire. Hiszen a Való Világ győztesét egyáltalán nem úgy ismerjük, mint aki bármikor is csöndben maradt volna egy ehhez hasonló adok-kapok során.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás