promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt kivágták az Ázsia Expressz adásából - Alekosz bevallotta, hogy többször megfordult Tóth Gabi házánál
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz ismét érdekes dolgot mondott, ezennel Tóth Gabiról nyilvánult meg. 

Az ősszel kezdetét vette az Ázsia Expressz új évada, amely hétről hétre egyre nagyobb izgalmakat tartogat. A műsorban szerepet kapott Alekosz is, akit a legmegbotránkoztatóbb figurakánt lehet jellemezni. Már a párjával is úgy viselkedett, hogy azon sokan meglepődtek, de Réka nemrég bevallotta, hogy épp ezek miatt már nem is alkotnak egy párt az egykori valóságshowhőssel. 

Előfordult olyan is a forgatás alatt, hogy egy mexikói hölgynek udvarolt, majd megsértődött azután, hogy Réka nem engedte meg neki az affért. Hihetetlen képsorok játszódtak le. Az egyik adásból kimaradt, de Alekosz ismét egy másik nőről beszélt, ezennel Tóth Gabival kapcsolatban mondott egy-két furcsaságot. 

Kiderült ugyanis, hogy a ValóVilágban megismert celeb valóban nem viccel, még Tóth Gabi házához is képes elmenni alkalom adtán. Elmondása szerint sokat túrázik a Bakonyban, Tapolcán is megfordul, ilyenkor pedig az énekesnő házát is megnézi, valamiért. 

Én a Bakonyba gyakran járok, egyébként amikor Tapolca mellett elhaladok, még a Tóth Gabi házát is látni vélem felfedezni. Nekem ezek nosztalgikus élmények

- vallotta be Alekosz, a jelenet végül nem került adásba, a TV2 oldalán az extra tartalmak közé került. Az azonban nem derült ki, hogy Alekosz miért kíváncsi Tóth Gabi házára vagy, hogy pontosan milyen nosztalgikus élményeket idéz elő benne. 

Mindezt azért mondta, mert elképesztően jól érezte magát Mexikó egyik erdős részén. Nem siette el a dolgot, szépen lassan megnézte a növényeket, magába szippantotta a levegőt, hasonlóképp viselkedhet a Bakonyban is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás