promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 élő adás közben vet véget a találgatásoknak: eddig elképzelhetetlennek tűnt, hogy ez megtörténik
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alig maradt hátra pár óra, és láthatja az egész ország.

Az elmúlt hónapokban a bulvár nagyon sokszor forgott Tóth Gabi és Krausz Gábor körül, augusztus óta az ő szakításuk van az érdeklődés középpontjában, és ez bizony még a Google keresőóriási kulcsszólistáiban is látható. És miközben a nyáron rengeteg dolog történt Tóth Gabival és Krausz Gáborral, ráadásul többek között a nyár előtt költöztek új házba is Szentendrén, ez pedig már korábban is óriási érdeklődést váltott ki az emberekből, a nyár után még több dolog is történik, hiszen mindketten a TV2 csatornán szerepeltek és szerepelnek műsorokban, ráadásul a jelenleg egymás mellett fut két olyan műsor is, amelyben szerepel a páros egy-egy tagja.

Krausz Gábor korábban a Séfek séfe című műsorban szerepelt, msot pedig a Dancing with The Stars következő évadában a gyönyörű Mikes Anna társaságában, Tóth Gabi pedig a Sztárban sztár leszek! zsűrijében van többek között Majkával, Pápai Jocival és Köllő Babettel. A műsorok pedig élőben mennek jelenleg, és az emberek sokszor nagyon is figyelnek arra, hogy akadnak-e utalások a páros kapcsolatára, amikor miniinterjút adnak vagy éppen felszólalnak egy-egy fontosabb, odavágósabb témában.

Vasárnap este pedig lehet tudni, hogy óriási dolog fog történni a TV2-n, hiszen szenvedélyes táncot fog előadni a stúdióban Tóth Gabi és Papp Máté Bence. A mai Dancing with The Stars adsát látva is az ember érzése hirtelen az, hogy a táncokkal is üzengetnek igazából. A vasárnapi showban pedig Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence fognak előadni egy szenvedélyes táncot a színpadon, illetve Tóth Gabi új számát is hallani lehet majd az élő showban.

A beharangozóban is elhangzik a mondat, hogy

"most vasárnap eljön a pillanat, amire egy egész ország várt".

Nos erről a hírről már korábban is beszámoltunk, ám nemrégiben a Borsnak is betekintést engedett Tóth Gabi, hogy mire számíthatunk vasárnap. Az énekesnő többek között azt nyilatkozta a lapnak:

"A produkció betekintést enged abba, amiben voltam és abba is, amiben most vagyok. A küzdelmek, a padlóról felállás, majd a harmónia, ami mindenkinek jár"

Íme a beharangozó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás