promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő, Jákob Zoltán csúcsmodern álomotthona minden ember képzeletét felülmúlja, most megnézheted belülről is
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 

Jákob Zoltán otthonától le fog esni az állad is.​

Jákob Zoltánról az RTL közölt egy hosszabb riportot, amelyet rögtön azzal kezdenek, hogy 43,2 milliárd a becsült vagyona, ezzel pedig ő Magyarország harminchetedik leggazdagabb embere. Így pedig túlzás nélkül bármit meg is vehet magának. Az RTL riportere most egy napot töltött el Jákob Zoltánnal, így részletesen is megnézhetitek, hogy él. Korábban amúgy nagy hír volt, hogy Jákob Zoltán lesz a nagy ő, és nemrégiben pedig olyan hírek is érkeztek, hogy bizony az új Nagy Ő műsorba ebben az évben sokkal többen jelentkeztek, mint az azt megelőző évadokba.

Korábban a Ripost amúgy egy hosszabb anyagot is közölt a műsorról, amikor bejutottak a műsor forgatási helyszínéül szolgálú turai kastélyba, amely Magyarország egyik legszebb kastélyszállója, páratlan környezetben található, és egy tíz hektáros park is tartozik hozzá. Szóval mesés környezetben forgatják a műsort, amely boritékolható, hogy óriási érdeklődésre tart majd számot.

A Ripostnak amúgy a műsor producere azt is elárulta, hogy a milliárdos több olyan exkluzív randevút is szervezett a jelöltjeinek, melyekhez hasonlóakra a korábbi szériákban nem volt példa.

Jákob Zoltán most az RTL stábjának bemutatta az otthonát is, amelyet a saját bevallása szerint még két évvel ezelőtt azért választott, mivel a fények minden irányból jönnek. A lakásban például felül van egy tárgyaló is. A lakás amúgy Budapest belvárosában található egy luxuslakópark legfelső emeletén. Min a riportban elhangzik, egy ilyen, többszintes lakás ára több száz millió forint.

Az RTL videójában belülről is megnézhetitek a csodálatos otthonát Jákob Zoltánnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás