promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert alaposan megfricskázta a fricskázó Tóth Gabit, döbbenet miért állt bele az énekesnőbe
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem ez az első eset, de biztosan nem is az utolsó, hogy Puzsér Róbert nagyot üt a Tóth Gabi jelenségen.

Puzsér Róbertnek sosincs szüksége sok időre ahhoz, hogy "idegbe jöjjön" valamilyen bulvárhír kapcsán, Tóth Gabi azonban különös gyakorisággal kerül a cinikus megmondóember céltáblájára. Tóth Gabi valahogy mindig képes rá, hogy olyan csontot dobjon a kritikusoknak, amire mindenki rávetheti magát, és napokig, hetekig cincálhatják az aktuális témát. 

A véget nem érő dulakodásnak pedig mindig nyitott a vége, nem lehet eldönteni, hogy ki nyert, s ki veszített, ki járt jobban a dologgal? Tóth Gabi, amiért megint róla beszélnek, és a nyilvánosság felszínén tartják, vagy a krtitikus hangok, akik jól kidühönghették magukat, miközben nem történik semmilyen érdemi változás? 

Tóth Gabit rengetegen bírálják, vagy a magánélete, vagy a viselkedése, vagy a zenei produktumai miatt, a Puzsér Róberttel való "médiatérbeli acsarkodás" is rendkívül messzire nyúlik, emlékezetes eset, mikor 2012-ben a Viva Comet szervezői lovagolták meg az akkor még igencsak frissnek számító Puzsér-jelenséget (Róbert akkoriban ült be a Csillag születik 4. évadába zsűrizni, és dörgedelmes szólamai ekkor kaptak először igazán széles országos nyilvánosságot), és nagyhangú kritikust hívták meg a díjátadóra.

Tóth Gabit egyébként érzékenyen érintették Róbert szavai, közeli hozzátartozók korábban úgy nyilatkoztak, hogy a fricskákon Gabi is elgondolkodott, és pár dolgon azért változtatott. Mindenképpen emlékezetes médiatörténeti pillanat, bármikor érdemes visszanézni:

Puzsér Róbert azóta is bőszen ütlegeli a fiatal énekesnő dolgait, aki minden megkérdőjelezhető döntése ellenére egyértelműen a magyar könnyűzene egyik legismertebb előadója, és ez valószínűleg így lenne akkor is, ha a bulvármédia nem foglalkozna a viselt dolgaival, vagy tűnne fel rendszeresen a televízió képernyőjén valamilyen tehetségkutatóban zsűrizni.

Tóth Gabinak már legalább két hete kijött az Átkozott nyár című dala, a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorának szerkesztői azonban csak most vették elő, a dal ugyanis megérdemelt egy alapos Puzsér / Horváth Oszkár elemzést, olyan sorokat tartalmaz.

Miért átkozott? És miért átkozott a nyár?

- hangzik el a kérdés a két műsorvezető szájából (Csunderlik Péter a felvétel nagyrészében csöndben meghúzódik a háttérben, érezhetően kényes  a Régen minden jobb volt műsorvezetőjeként ilyen mélyen elmerülni a bulvártartalmakban). Hogyan lehetséges, hogy átkozott volt a nyár, ha Gabit megtalálta a szerelem, és minden jóra fordult?

"Mindig lesz ki magadért szeret." - mit jelent ez a sor, talán Krausz Gábor nem magáért szerette? De akkor miért szerette? Egyáltalán, melyik Tóth Gabit, kontrázik rá Horváth Oszkár , utalva az énekesnő bizonyos időközönként bekövetkező imidzváltásaita.

Ha érdekel az egész beszélgetés, akkor azt itt tudjátok megnézni, érdemes, mert elhangzanak ennél cifrább költői kérdésfelvetések is

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás