promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktatták Mikes Annát, eljegyzési gyűrű csillog az ujján, Krausz Gábor is tudott párja titkos vőlegényéről?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna kezén kiszúrtak egy eljegyzési gyűrűt, de ki a vőlegény?

Krausz Gábort és Mikes Annát már régen összeboronálták a Dancing with the Stars rajongói. Persze a győztes páros sosem erősítette meg, hogy valóban szerelem szövődött volna közöttük, de nem is cáfolták. Sőt, akármikor szóba került ez a televízióban, mindketten vagy hallgattak a válasszal, vagy teljesen másik témára terelték a beszélgetést. Legutóbb a Dancing with the Stars döntője után, a Mokka vendégeiként kerültek ilyen helyzetbe, amikor Orosz Barbara többször is rákérdezett, hogy pontosan mi is van kettejük között.

A rajongók már nagyon sok mindenről fantáziáltak és pletykáltak Krausz Gábor és Mikes Anna meg nem erősített szerelméről, például az is előkerült, hogy már az összeköltözést és az esküvőt tervezgetik. Aztán lehet, hogy a sztárséf és a csinos táncosnő között nincsen több baráti viszonynál, és ezeken az elmélkedéseken jókat derülnek.

A napokban újabb találgatás és pletykatéma merült fel az emberek között, ugyanis valaki kiszúrt egy eljegyzési gyűrűnek látszó ékszert Mikes Anna bal kezének gyűrűsujján. Ha jól megnézzük a képeket az alábbi posztban, valóban látható egy köves gyűrű Anna bal kezén, ami akár egy eljegyzési ékszer is lehetne.

Egy a gond: senki sem tudja, hogy Mikes Annának van-e párja. Ugyanis erről sosem beszélt a profi táncosnő.

De ha valóban igaz, hogy Annának már van egy vőlegénye, akkor neki kötélidegzete lehet, hogy elviseli hosszú hetek, hónapok óta, hogy mindenki arról fantáziál, vajon a menyasszonyának viszonya van-e Krausz Gáborral.

„Anna gyönyörű eljegyzési gyűrűje végig ott volt a kezén, másnak ez nem tűnt fel? Persze a nézettségért, szavazatokért kellett egy romantikus szál. De mindketten intelligensen álltak ehhez. Kedves táncpartnerei voltak egymásnak. Szerettem nézni a műsort, ebben volt teljesítmény minden résztvevő részéről. Gratula”

- írta az egyik kommentelő az alábbi fotókhoz.

Márpedig ha igaz, hogy Mikes Annának van egy vőlegénye, akkor most mindenki arról fog találgatni, hogy ki lehet a titokzatos férfi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás