promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre bevallották: Krausz Gábor kimondta amire mindenki várt, ezt nem lehet félreérteni
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Annával közös interjújukban leplezték le magukat, kiderült az igazság.

A mindig morcosnak kinéző, visszahúzódó Krausz Gábor mindenki legnagyobb meglepetésére idén egy csapásra berobbant a köztudatba. Kilépett a szigorú ítész szerepéből és az emberek már nem Tóth Gabi férjeként emlegetik, hanem önmaga jogán is beírta magát Magyarország médiatörténelmébe.

A nyáron bejelentett válása után kapta meg a Dancing with the Stars felkérését, melyet ezelőtt többször is visszautasított, azonban most hatalmas szüksége volt arra, hogy valami elterelje a figyelmét és kimozdítsa a komfortzónájából, valamint hogy ne a házassága elgyászolása tegye ki a mindennapjait. Egy külföldi álláslehetőséget is elvállalt, azonban az életében a sorsfordító döntés mégis a táncos tehetségeket felvonultató verseny volt.

Ő kapta párként Mikes Annát, akinek a neve gyakorlatilag az első adás óta összeforrt Krausz Gáboréval és egy egész ország találgatta, hogy szerelem szövődött-e közöttük, vagy barátság, esetleg csak a komolyan vett tánctudás és a próbák kötöttek-e össze kettőjüket. Az is roppant gyanús volt, hogy amikor Gábort megkérdezték hiányozni fognak-e egymásnak, akkor a séf egyértelműen, határozott nemmel válaszolt és tisztázta, hogy miért:

Nem fogjuk elengedni egymás kezét!

Tehát szoros kapcsolatban terveznek maradni egymással és barátság esetén nem feltétlenül ez a megfogalmazás jutna az ember eszébe.

A két fiatal tudatosan nem nyilatkozott, most azonban úgy tűnik, hogy pont kerül a találgatás végére és kiderült az igazság kettőjük kapcsolatáról.

A TV2 Tények Plusz című műsorában rántották le a leplet és amit Krausz Gábor mondott, azt már nem nagyon lehet félreérteni.

Úgy fogalmazott, utalva ezzel még az egyik legelső interjújukra, ami egy nagyon kedves és romantikus kis visszatekintés volt a kezdetekre, hogy

Eddig is megvolt a kémia, reméljük, hogy ezután is meglesz.

Majd sokat sejtetően megfogta Anna kezét és a kettőjük mosolya és egymásra pillantása az előző mondattal megfűszerezve egyértelműen felér egy szerelmes vallomással.

A kettőjükről készült videót, melyben elhangzik a fent írt mondat és még sok-sok érdekes és kétértelmű, de szerelmes hangvételű üzenet itt tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás