promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor döntött: de mit szól ehhez Mikes Anna? Meglépte amit korábban ígért, most már ez a valóság
Borítókép:  Youtube - bognartibor48
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A séf saját oldalán jelentette be az új kezdetet, maga mögött hagyta a múltat.

Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata az egész országot 0-24-es készültségben tartja. Az emberek reménykedve lesik a cikkeket, próbálnak mindent belelátni kettőjük nyilatkozataiba, amivel nincs is nehéz dolguk: mert a két fiatal egészen egyszerűen nem hajlandó nyíltan kimondani semmit.

Nem tudjuk, hogy a kapcsolatuk szimplán a mentor és tanítvány kettőséig ment el, esetleg baráti kapcsolat is kialakult, ami hosszabb távra köti őket, vagy egy egész ország álma válik valóra és ők ketten valóban egy párt alkotnak.

Tudatosan kerülik a konkrét információ közlést és ez nem véletlen: ha külön vannak, ha együtt, védeni szeretnék a magánéletüket és jogosan gondolhatják úgy, hogy ehhez senkinek semmi köze. Mindkettőjükre igaz, hogy semmi szükségük a felesleges felhajtásra: 

Krausz Gábort már így is darabokra szedte a média és a Tóth Gabival való szakítása valószínűleg egy életre megtanította arra, hogy ne akarjon a címlapokra kerülni. Mikes Anna pedig bár eddig sem volt ismeretlen táncos berkekben, de ekkora felhajtást még egészen biztosan nem tapasztalt maga körül, de abból ami a személyiségéből látszik, nehezen tudjuk elképzelni, hogy neki ez hiányozna.

Most a szerelmes pár drukkereit picit el kell szomorítanunk: Krausz Gábor egy elég fontos dolgot osztott meg az Instagram oldalán és ez nem éppen a bimbózó párkapcsolatnak kedvez. A 24 óráig elérhető Instagram történetében egy fotót tett közzé, ami eléggé sokatmondó volt és nem kisebb dologról számolt be, mint az új élete első képkockájáról.

Gábor bejelentkezett és hírt adott magáról és úgy tűnik valóra váltotta azt, amit eddig csak ígérgetett: Ausztriából jelentkezett be, ez alapján pedig elkezdte a külföldi munkát a Hillaris hotelben. Bár Instagram oldalán már jó ideje kirakta, hogy új pozíciója van, illetve nyílt titok volt a szakmán belül is, mégis meglepő, hogy ekkora elánnal vetette bele magát ebbe a merőben új kihívásba, nem sokkal a Dancing with the Stars döntője után.

Az, hogy ez hogy befolyásolja a Mikes Annával való kapcsolatát, egyelőre (mint minden más kettőjükkel kapcsolatban) egyelőre kétséges.

Ha esetleg nosztalgiáznátok Magyaroszág kedvenc táncospárjáról, akkor itt egy győzelem után adott elképesztően cuki, közös videójuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás