promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor váratlan kirohanása nem szerepelt az élő showban: ezt a nőt ölelte magához rögtön a győzelme után
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez nem szerepelt a tévében, mit szól ehhez Mikes Anna?

Hónapokkal ezelőtt egy igazi rémmese kezdődött el Magyarországon: Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy a hurrikán által széttéphetetlen házasságuk 6 év után véget ért. Hamar kiderült, hogy Gabi szíve már másé és míg az éekesnőre gyűlölethullám zúdult, Gábort egyértelműen felkarolta a közvélemény: mindenki bíztatta, bátorította, támogatta és talán ez is hozzásegítette a séfet egy életét meghatározó döntés meghozatalához. Ez pedig (amellett, hogy elvállalt egy külföldi állást) az volt, hogy igen mondott a TV2 felkérésére, ezzel pedig a Dancing with the Stars egyik versenyzőjévé avanzsált.

Ezzel pedig a rémmese egy valóságos tündérálommá változott: Krausz Gábor megismerte táncpartnerét, Mikes Annát, aki gyakorlatilag a megtestesült kedvesség példaképe és minden túlzás nélkül egész Magyarország szerint a séf megtestesült párja. Erről a fiatalok egyelőre nem nyilatkoznak, így folyamatosan bizonytalanságban tartják az országot, ezzel még a döntő után is egy kis fűszert adva a kettőjük körüli felhajtásnak.

Az azonban, hogy kettőjük között bizalom és szeretet van: vitathatatlan. Ez a döntőn is meglátszott: elképesztően pátoszi szavakat használtak mind a versenyben való együttes teljesítményükre, mind pedig a másik személyiségének a jellemzésére.

A győzelem mámorában Gábor először Annát, majd a műsorvezetőket és a versenytársait ölelte, viszont volt valami, amit a kamera már nem vett. A nézőtéren ott ült exfeleségének, Gabinak a testvére, Tóth Vera, aki köztudottan remek viszont ápol a séffel. Vera többször is nagyon visszafogottan nyilatkozott testvére és veje kapcsolatáról, azt azonban sosem volt hajlandó véka alá rejteni, hogy Gáborral nem akarja megszakítani a kapcsolatot. Próbálta őket békíteni, főleg Hannaróza miatt, akit egyszerűen imád, de azért is, mert a testvére és exférje boldogsága is sokat jelent neki. Érdekesség, hogy Vera férje, Pauli Zoltán (aki szintén séf) is remek viszonyt ápol Gabi volt párjával, így különösen nehéz lenne a különválás és úgy tűnik, ezt nem is akarják.

Ennek jeleként Vera végig ott szurkolt a döntő alatt a stúdióban és Gábor emiatt végtelenül hálás volt: azonnal lerohant hozzá és egy hatalmas öleléssel köszönte meg sógornője végtelen kedvességét. Az pedig egy plusz pont, hogy úgy néz Vera is örül annak, amit Gábor Annával élt át.

A megható fotót, amelyet már nem közvetített a tévé és nem vett a kamera itt tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás