promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi már Krausz Gábor előtt is házas volt? Meglepő videó került elő az énekesnőről
Borítókép:  Youtube - TothGabimusic
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Menyasszonyi ruhában kapták le Tóth Gabit, de ekkor még nem ismerte Krausz Gábort.

Tóth Gabi házassága 6 év után, idén nyáron ért véget. Az egész ország döbbenten állt az eset előtt, főleg hogy Gabi nem sokkal korábban még azt nyilatkozta, hogy a házasságukat egy hurrikán sem téphetné szét. A válásnál az ország egyöntetűen oldalt foglalt, míg Krausz Gábort mindenki sajnálta és bíztatta, bátorította, addig Tóth Gabira olyan népharag zúdult, amit talán még történelmi gaztevők sem tudtak kiváltani az emberekből.

Két hónap telt el így, majd a Dancing with the Stars indulásával csillapodtak a kedélyek: kevésbé lett érdekes mit csinál Tóth Gabi, mindenki azzal kezdett el foglalkozni, hogy mit csinált Mikes Anna és az ország drukkolt az új szerelem alakulásáért.

Eközben Tóth Gabira már köztudott, hogy rátalált a boldogság: a kezdeti titkolózás után már hivatalosan is bejelentették Papp Máté Bencével, a Fricska táncosával, hogy egy párt alkotnak. Időközben a felek is elkezdtek nyilatkozgatni és bár tartják magukat ahhoz, hogy nem teregetnek ki minden részletet, az világosság vált, hogy a pár házasságában már egy ideje gondok voltak.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi van pontosan Mikes Anna és Krausz Gábor között, ahogy az is kérdéses, hogy Gabi szeretne-e majd ismét oltár elé állni új kedvesével. Mindenesetre az biztos, hogy az énekesnő nem egyszer húzott menyasszonyi ruhát, mielőtt Krausz Gábor felesége lett, volt már rajta ilyen.

Kasza Tibi egy időben fotós karriert dédelgetett és egyik alanyának éppen Tóth Gabit kérte fel, akit egy nagyon vagány, punk-rock stílusú menyasszonyi ruhában kapott lencsevégre. Az biztos, hogy azóta sok víz lefolyt a Dunán, ugyanis már nyoma sincs az egykori lázadó stílusnak, szinte el is felejtettük már, hogy Tóth Gabi így is nézett ki valamikor.

A fotózás témája egy esküvőről való megszökés volt, menekülő menyasszonyt kellett alakítani Gabinak, aki egy motoron hajt el a "tett színhelyéről".

Itt megnézhetitek a szóban forgó felvételt, melynek a végén láthatjátok pár képkocka erejéig a szökésben lévő Tóth Gabit:

Itt pedig egy kép Gabi valódi menyasszonyi ruhájáról, melyben még Krausz Gábornak mondta ki a boldogító igent:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás