promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi az esküvőn giccsesen fogadott örök hűséget Krausz Gábornak, de ezek a szavak a lomtárban landoltak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi és Krausz Gábor négy évvel ezelőtti esküvőjén erős szavak hangzottak el.

Sokak számára olyan, mintha Tóth Gabi és Krausz Gábor tegnap jelentették volna be, hogy külön utakon folytatják tovább. Hirtelen rengeteg információ tömeg zúdult a kíváncsiskodó bulvárrajongók nyakába, és ők mindenről tudni akartak.

A sztárpár azt írta, hogy a kislányukat, Hannarózát továbbra is békében és egyetértésben fogják nevelni, és arra kérték a sajtót, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket. Ezt persze egy ilyen típusú bejelentés után szinte képtelenség betartani. Az emberek úgyis pletykálnak, a lapok pedig az egykori szerelmesek minden mozdulatát figyelték.

Ugyebár kiderült, hogy Tóth Gabi beleszeretett a Fricska táncegyüttes alapító tagjába, Papp Máté Bencébe. A táncos már tavaly december elején feltűnt Tóth Gabi mellett, mivel a Fricskával közösen adták elő a „SzívbeEmelő” című szerzeményt. Ekkor ismerkedett meg a páros igazán egymással, bár előfordulhat, hogy akkor még valóban csak erre a projektre koncentráltak. Ma már Tóth Gabi és Papp Máté Bence között dúl az igazi szerelem.

Tóth Gabi láthatóan boldog és kiegyensúlyozott az új párja mellett, akivel sok időt tölt együtt. A rajongók többsége örül az énekesnő új szerelmének, de vannak, akik bírálják őt, hogy túl gyorsan lépett tovább. Közben pletykák szerint Tóth Gabinak és a sztárséfnek már egy ideje voltak problémáik. Krausz Gábor azt is hozzátette, hogy nem haragszik volt feleségére, és nem akar rosszat neki, de azért időnként oda szokott szúrni neki burkoltan.

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2019 végén kötötték össze az életüket, majd megszületett a közös gyermekük. Az énekesnő az új kezdet miatt végzet nagytakarítást a közös fotóik miatt, de Facebookon továbbra is elérhető a bejegyzés az esküvőjükről. Érdekes felidézni, hogy akkor mit mondott Tóth Gabi:

„Mindig te leszel számomra az első, és ezt komolyan is gondolom. Neked akarom adni a világot, sosem veszem vissza, és nem is hagyom, hogy ezt bármi megakadályozza”

- írta az énekesnő.

Négy év alatt sok minden változott. Előfordulhat, hogy a poszt is hamarosan törlésre kerül a képekkel együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás