promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi válása nővérének is betett, borult a családi biznisz amivel eddig nagyon szép summát kerestek
Borítókép:  Youtube - @Egyuttmegyunk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi nyilván nem szándékosan intézte így, azonban a testvérével is nagyon kitolt.

Aligha lehetett az elmúlt két hétben úgy felmenni bármelyik közösségi oldalra, vagy bemenni egy boltba, esetleg csak fellesni egy hírportálra, hogy ne jött volna szembe a hír, de azért röviden összefoglalom: Tóth Gabi és Krausz Gábor elválnak, Hannarózát közösen nevelik, Gabi pedig már tovább is lépett a Fricska nevű táncegyüttes egyik tagjával, akivel a jelek szerint boldog párkapcsolatban él.

Azonban egyre-másra derülnek ki a háttérben meghúzódó történések, illetve ahogyan egyre realisztikusabbá válik, hogy ez valóban megtörténik, sorra derülnek ki a nehezítő tényezők. Amellett, hogy a válás gyakorlatilag minden pillanata közérdeklése tart számot, több dologban is meg kell egyeznie a volt párnak.

Az egyik ilyen Gabiék szentendrei otthona hitertörlesztésénak a módja, melyről már korábban mi is írtunk. A másik Hannaróza felügyelete és az, hogy a kislány a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből az egész herce-hurcából, ami most épp a szüleivel egész Magyarország szeme láttára történik.

Vannak azonban közös érdekeltségek is. Krausz Gábor híresen jó viszonyt ápolt Gabi családjával, különös tekintettel annak testvérésel és férjével: Tóth Verával és Pauli Zoltánnal. Így adta magát az ötlet, hogy négyan alkossanak valamit és így született meg a SisterAct & The Boys, amely négyük társulása és mindenki azt mutathatta meg, amiben a legjobb.

A két séf 5 fogásos ételsort szolgált fel, Vera és Gabi pedig élőzenével szórakoztatták a résztvevőket. Szeptember 23-án még van egy esemény, azonban a jelek szerint zenei fellépés ehhez már nem lesz, amely mindkét családnak jelentős bevételkiesést eredményezhet. A fellépéseket egyébként egy Palkonyha nevű helyen tartották, mely egyben panzió is.

A vacsorák igen exkluzív eseménynek számítottak és Palkonyán kerültek megrendezésre, két évvel ezelőtt volt az első ilyen rendezvény. Palkonya több szempontból is kedves a család szívének: Tóth Vera itt mondta ki volna ki a boldogító igent a szerelmének, ha az időjárás keresztül nem húzza a terveiket. Így végül másik helyszínt választottak.

Itt egy összeállítás Gabiek műsoráról, nagyon kellemes hangulatú helynek tűnik a videó alapján:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás