promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan eladósodott Tóth Gabi, több százezer forintot kellene havonta előteremtenie
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem elég a nyakába ömlő gyűlöletcunami, Tóth Gabinak ennél komolyabb problémával is szembe kell hamarosan néznie.

Ahogyan az ismeretes Krausz Gábor és Tóth Gabi 6 év után bejelentették, hogy külön folytatják. Gabi azótamár tovább is lépett, a Fricska nevű táncegyüttes egyik alapítótagjával, Papp Máté Bencével alkotnak egy párt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor nem olyan régen vásárolt egy szentendrei álomotthont, melynek a csinosításán és a felújításán a pár fáradhatatlanul dolgozott. Krausz Gábor akkor úgy nyilatkozott a házról: Innen már csak kukászsákban visznek el.

Ez végül nem így alakult és a válás bejelentése után nagyon rövid idővel Gábor elhagyta a családi házat és albérletbe költözött, Gabi pedig megmaradt a lakás egyedüli tulajdonosa. Sokan furcsállták, hogy miért a sztárséf hagyta el a hagyta eé a házat, azonban ennek a rejtélynek a végére pont került: a tulajdonosi lapon egyedül Tóth Gabi neve szerepel.

Az énekesnő nem titkolta, hogy hotelfelvételhez folyamodtak a vásárlásnál. Ennek az összege nagyjából 75 millió forint, így a házzal együtt ez a teher is Tóth Gabira szállt át és immáron egyedül kell fizetnie az igen borsos törlesztőrészleteket.

A Magyar Nemzeti Bank adatai alapján kiszámolták, hogy ez pontosan mit is jelenthet: ha 20 évre vették fel a hitelt, az átlagos 10 százalék körüli kamattal, akkor Gabinak minden hónapban 720 ezer forint körüli összeget kell befizetnie, amennyiben meg szeretné tartani az álomotthonát.

A helyzetet tovább bonyolítja az is, hogy házastársak esetén a felvett hitel összege automatikusan mindkét fél adóssá válik, így be kell vonni a bankot a további intézkedésekbe.

Három lehetőség áll fent: végtörlesztenek, ami azt jelenti, hogy egyben kifizetik a fennmaradó összeget, az egyik fél teljes egészében átvállalja a hitelt és egyedül fizeti, vagy pedig vállalják, hogy továbbra is ketten maradnak adósok.

Arról, hogy a felek jelen esetben hogyan döntöttek, egyelőre nincs információ.

Forrás: vg.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás