promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt, Tóth Gabi leváltotta, kegyetlen fricskázást kap most az énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy Tóth Andi helyét gyorsan átvette valaki más a jövő évi Tina Turner koncerten. 

Tóth Andi pár évvel ezelőtt elképesztő produkciókat adott elő a Sztárban Sztár műsorában, az egyik legemlékezetesebb átalakulása pedig Tina Turner volt. Nem hiába, hogy november 5-én részt vett az elhunyt énekesnő emlékére rendezett koncerten az Erkel Színházban. A közönséget teljesen elkápráztatta, ám most érkezett a feketeleves, Andi nem akar ilyen típusú koncertet vállalni a jövőben.

A fiatal énekesnő 24 óráig elérhető Instagram Storyjában válaszolt a felmerülő kérdésekre, miszerint látható lesz-e még az énekkoncerten a jövő évben. A válasz megdöbbentette a rajongókat és nem csak azért, mert Andi nem vállal már el ilyen fellépést, hanem azért, mert másvalaki veszi át a helyét. 

Kérdezitek sokan, szóval gondoltam, kiírom. Lesz még Tina Turner-emlékkoncert, de én nem vállalok többet, ne haragudjatok! Nézzétek majd a többi koncertet is, mert zseniális lesz. A helyemet Tóth Gabi veszi át. Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem, és nektek is, hogy együtt emlékezhettünk erre a zseniális énekesnőre! Jó volt veletek újra a színpadon

 - olvasható Tóth Andi bejegyzésében. 

A csere azért is elképesztően furcsa, mert a két énekesnő nem ápol épp jó viszonyt egymással. Az előző heti Sztárban Sztár leszek! műsorában is érdekes pillanatok zajlott le közöttük, amikor Gabi odaszólt Andinak, hogy letiltotta őt a közösségi média oldalairól. Ekkor a fiatal lány nem hagyta magát, lazán csak annyit mondott, hogy "te tiltottál le, Gabi".

Az internetes csoport pedig máris felkapták a témát és ízekre szedik Tóth Gabit, ugyanis sokak szerint egyszerűen meg sem tudja közelíteni Tóth Andi hangját.

- Ha ez igaz, akkor borítékolva lesz a beégés! Gabi kapott most 1 fricskát Anditól! Éppen azt nem írta ki: na, bmeg, ha annyira tudsz, csináld meg helyettem/ utánam! - olvasható a kommenteknél. 

- És a hangját is kölcsönzi …hát köze sincsen hozzá - írta egy másik hozzászóló. 

- Nem rossz indulatból de Tina Turner nem ordibált a mikrofonba...ellenben Tóth Gabi csak azt fog - jegyezte meg egy harmadik kommentelő. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás