promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi Szandival együtt vonaglott egy ágyon élő adásban, a tévénézők elámulhattak a látványtól
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi egykoron szerepelt a Sztárban sztár műsorában, elképesztően szexi táncot lejtett a színpadon. 

Jelenleg a Sztárban Sztár leszek! műsora zajlik a TV2 csatornáján, de minden évben útnak indítják a Sztárban sztár-t is, ahol már befutott énekesek bújnak más sztárok bőrébe. Emlékezetes, amikor Tóth Andi vagy Stohl András szerepelt a műsorban, de Marics Peti és az előző évadban Valkusz Milán is kipróbálhatta magát más énekesként. 

Évekkel ezelőtt még Tóth Gabi is szerepelt benne, akkor még nem mester volt, hanem versenyző. Jó néhány emlékezetes pillanatot okozott a nézőknek a hangjával és a megjelenésével is. 

Ráadásul abban az évadban Szandi is feltűnt a Sztárban Sztárban, a két énekesnő pedig még egy közös produkciót is bemutatott az akkori zsűrinek. Talán kevesen emlékeznek rá, de Rihanna és Shakira közös dalát adták elő, amely megkövetelte, hogy fülledt hangulatot csempésszenek a stúdióba. Épp ezért mindketten dögös, sokat mutató szerelésben léptek a színpadra, pontosabban először Szandi vonult be dögösen, majd őt Tóth Gabi követte. Szexi táncuk után lekerült róluk a hosszú szoknya és levetették magukat a színpadon elhelyezett hatalmas ágyra. Ott persze tovább folytatódott a szexizés, a férfi tévénézők nagy örömére. 

Olyan szexi vonaglást lejtettek, hogy arra nincsenek szavak, ráadásul úgy, hogy a rajtuk lévő body aligha takarta a feneküket. 

2015-ben, amikor a produkcióra sor került, Liptai Claudia, Havas Henrik, Bereczi Zoltán és Majka ült a zsűripult mögött. Egytől egyig leesett az álluk, Bereczki szinte meg sem tudott szólalni, amikor hozzá került a sor. Henriknek pedig még egy-egy puszit is adtak a dögös lányok, aki csak ámult és bámult a történteken.

Gabi maradjon így, de nem csak lent, hanem ez a haj, úgy, ahogy van 

- dicsérte meg az énekesnőt a színész, ugyanis Gabi hosszú fekete parókát kapott a műsor fodrászaitól, hogy hasonlítson Rihannára. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás