promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi most kíméletlenül leoltotta Tóth Gabit, még a levegő is megfagyott ezektől a mondatoktól
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varánap rendezték meg a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjét, ahol ismét találkozott egymással Tóth Gabi és Tóth Andi.

Vasárnap este rendezték meg a Sztárban sztár leszek! elődöntőjét, ahol ismét összefutott egymással a két egymással nem túl viszonyban lévő énekesnő, Tóth Gabi és Tóth Andi. Az igen erős személyiségű hírességek között pedig ezúttal is kialakult egy kisebb adok-kapok.

Tóth Andi a vasárnapi műsorban duettet énekelt az egyik versenyzővel, ami természetesen remekül sikerült, a produkció után pedig a zsűri értékelni kezdett. Azt már az évek alatt megszokhattuk, hogy Majka és Tóth Gabi között általában valamin kitör a vita. Legtöbbször Majka szokott valamit beszólni Gabinak, aki ezekre mindig reagál. Hol leordítja Majkát, megdobálja a papírjaival, de olyan is előfordult már, hogy komolyan megsértődött a rapper beszólásán.

Valami hasonló eset történt a Sztárban sztár leszek! elődöntőjében is, ám Gabi ezúttal Tóth Andival szólalkozott össze egy kicsit az értékelés után. Köztudott, hogy a két énekesnő nincs igazán jóban egymással, Gabi és Andi még 2021 februárjában estek egymásnak, mert Andi a közösségi oldalán egy tequilát gyártó italcéget reklámozott. Gabi pedig emiatt kritizálta az énekesnőt, az X-Faktor egykori győztese pedig bepipult. Bár a kedélyek azóta lecsillapodtak, azóta sem oldották fel a közösségi oldalakon a tiltásokat.

Gabi a mostani értékelése során pedig szóba is hozta a tiltogatást; emiatt pedig kialakult egy kisebb adok-kapok a két sztár között.

Andi, te meg ne vonulgassál sehova, max a színpadra vonulgassál, légy szíves, mert neked színpadon a helyed! Egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak mindenhol le vagyok tiltva nálad, aztán nem tudom elmondani neked...

- jegyezte meg a produkció után Gabi, mire Andi olyan választ adott, amivel rögtön zavarba is hozta Gabit:

Te tiltottál le, Gabi

A kisebb összeszólalkozás során tehát Gabinak szembesülnie kellett azzal, hogy nem őt tiltotta le Tóth Andi a közösségi felületein, hanem az fordítva történt, ebből pedig végül nagy nevetés, és adok-kapok lett, amelynek során Andi nevetve így kiáltott fel:

Többet fogom nézni ezt a műsort!

- ezzel is jelezvén, hogy ezek szerint eddig nem igazán követte a Sztárban sztár leszek küzdelmeit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás