promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi bugyija végig kilátszott a Sztárban sztár élő műsorában, vérvörös ruhája sem tudta eltakarni a fekete alsórészét amit mindenki észrevett
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő nem fogta vissza magát, nem csak sokat sejtet, de mindent meg is mutat.

Igazán izgalmas hétvégének néztünk elébe: nem elég, hogy meglett a Dancing with the Stars nyertese, akik meglepő módon Krausz Gábor és Mikes Anna lettek, de a csatorna más műsorában is igen izgalmas dolgok történtek. A Sztárban Sztár adása az elődöntőhöz érkezett és hatalmas veszteség érte az egyik mentort: Tóth Gabi nagy kedvencének és szeretett versenyzőjének, Halász Rebekának ért véget a műsor. A tehetséges lány elmondta, hogy fantasztikus volt számára ez az utazás, Gabit pedig nagyon megszerette.

Azonban ahogy az lenni szokott, nem csak a színpadon történt események tartották lázban a nézőket, valami egészen más is lekötötte az emberek figyelmét.

Az ilyen műsorok háttérmunkálatai szinte non stop zajlanak, az hogy a szereplőknek milyen sminkje, frizurája, ruhái és kiegészítői lesznek nagyon kardinális kérdés. A Sztárban sztár leszek ezt a műfajt nagyon komolyan űzi: majdnem annyit beszélnek a zsűrik outfitjéről, mint magáról az adásról és azt kell hogy mondjuk a műsor stylistja kitesz magáért.

Van, hogy a ruha hibátlan és gyakorlatilag le sem tudjuk venni a szemünket Köllő Babettről, vagy Tóth Gabiról, van amikor rejtett üzenetet hordoz és ezzel kerül a figyelem középpontjába és bizony az is előfordul, hogy akkora mellényúlásnak tűnik a választott szett, hogy emiatt beszél róla mindenki.

Gabi most egy meseszép, átlátszó vörös csodaszoknyát kapott, feszülős felsővel, ami tökéletesen mutatott az énekesnőn, azonban egy valami mindenkinek szemet szúrt: brutálisan átlátszó volt az alsórész, így mindent lehetett látni, amit Gabi alatta viselt.

Persze Ezt valószínűleg sok férfinéző nem bánta, mindenesetre a ruha még Gabi extravaganciájához képest is feltűnő és dekadens volt.

A mesés szettet ezen a videón is láthatjátok, Gabi igazi királynőként mozog ebben a tüllcsodában:

Azonban az énekesnő saját Instagram oldalán is közzétett egy képet, amelyen minden egyes részletet alaposan meg tudunk csodálni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás