promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabira most tényleg ráhúzták a vizes lepedőt:  Tóth Vera elárult valamit a testvéréről és több hónap hallgatás után most nem fogta vissza magát
Borítókép:  Youtube - WMNMagazin
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Vera most mindent elmesélt, ezt gondolja Gabiról és a válásról.

Bár a közvélemény kezd más hírességek felé fordulni, valószínűleg Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának hatalmas média visszahangja a történelemkönyveink lapjaira illene. Nyáron jelentette be a korábban álompárként aposztrofált énekesnő és séf kedvese, hogy 6 év után külön folytatják. Ezek után lavinaként indultak el a dolgok: Tóth Gabinak új kedvese lett, Papp Máté Bence, a Fricska táncegyüttes tagja, Krausz Gábor pedig külföldi munkát vállalt és a Dancing with the Starsban egészen a döntőig táncolta el magát, Mikes Anna oldalán.

Az ország most azt találgatja, hogy ők vajon csak a táncparketten alkotnak ilyen tökéletes egységet, vagy van rá esély, hogy a magánéletben is egymás mellett találják meg a boldogságot? Ez azonban úgy tűnik, hogy egyhamar nem lesz tisztázva. Az viszont a mai este kiderül, hogy ki nyeri a táncpárbajt.

Tóth Vera és Gabi csodálatos testvérek, az idő náluk rengeteg ellentétet elsimított, ahogy az a legtöbb nővér húg viszonyban lenni szokott. Személyiségük nem is lehetne különbözőbb: míg Vera visszafogott, szelíd, kevésbé szerepel a bulvárlapok hasábjain, addig Gabi egy atombomba erejével tudja berobbantani a közhangulatot és aligha van olyan ember akinek ne lenne róla véleménye.

Tóth Vera most Geszti Péter népszerű műsorának, az Adom a napomnak volt a vendége és bár eddig igyekezett távol maradni a húga válásának őrületétől, most megtörte a csendet és elmondta az őszinte véleményét.

Bár azt sejteni lehetett, hogy mi a véleménye a történtekről, mert kisebb gesztusokat tett, eddig ilyen hosszan sehol, semmilyen formában nem fejtette ki a véleményét. Többször üzengettek Krausz Gáborral egymásnak Instagramon, szívecskékkel, kedves bátorító sorokkal, illetve az is egyértelmű volt, hogy ő és férje, Pauli Zoltán jóban akarnak maradni a séffel. Abban is biztosak lehettünk, hogy akárhogyan döntött Gabi, ő testvéreként tőle sem fog elfordulni és ez az iránta érzett szeretetét nem befolyásolja.

Most azonban a műsor egy pontján a szó Gabi válására terelődött és az énekesnő egy nagy levegővétel után állást foglalt. Vera intelligens nő, minden szava tűpontos leírás volt és öröm hallgatni, ahogyan beszél, ám több dolgon is meglepődtünk. Tóth Gabi kapott hideget meleget az elmúlt időszakban, kérdéses, hogy testvére szavai hogyan érintik majd őt.

Ha érdekel a kritika, melyet testvéréről fogalmazott meg, azt itt tudod meghallgatni, nagyon tanulságos videót sikerült kerekíteni az adásba:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás