promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fenékszépségverseny-győztes nem kellett Jákob Zolinak, melltartó mentes karácsonyi fotókkal állt bosszút A nagy ő izgató bombázója
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoli bánhatja, hogy visszautasította a a csinos hölgyet, aki áttetsző ruhában pózolt a karácsonyfa előtt.

Az idei év egyik legnagyobb TV-s szenzációja minden bizonnyal A nagy Ő volt, Jákob Zolival a fedélzeten, akit egy tucat nő próbált elcsábítani, végül azonban még az annak sem sikerült ez, akinek Zoli odaadta a rózsát. Hajnal Bettivel nem sokáig tartott a közös utuk, de megmaradtak jó barátoknak.Zoltán karácsonya azonban nem telik magányosan, legutóbb arról lehetett hallani, hogy a volt felesége és gyerekei körében tölti az ünnepeket, szerencsére az ex új párjával is nagyon jó kapcsolatot ápolnak, közösen készítették például az ajándékokat is.

Nemrég azonban A nagy Ő egyik játékosa olyan fotókat posztolt magáról a közösségi médiában, amire talán még Zolinak is összefutna a nyál a szájában. Mártoni Edinától nem állt távol a reality-k műsora, korábban a Házasodna a gazda című műsorban is feltűnt, ahol Szabolcs gazdával randizott, majd a Séfek Séfjében is feltűnt, mint sminkes. Ebből az adásból tudjuk, hogy korábban popószépségversenyt nyert, amit elég érdekes, hogy elárult magáról, miközben pont arról beszélt, hogy szeretné már levakarni magáról ezt a dolgot.

Nos Edina mostanában a fenekét tényleg nem is rakja ki különösebben, de a dekoltázsa azért még most is komoly fegyvertény. A 30 éves cukrász egyébként nem sokáig bánkódott azután, hogy Jákob Zoli hazaküldte a műsorból, mert ki sem látott a munkából, egy interjúban elárulta, hogy igazán jól jött neki a szereplés, mert azóta megsokszorozódtak a megrendelések. Ennek ellenére azért maradhattak benne rossz érzések is, ki tudja?

Az új fotósorozat akár még egy kis bosszúnak is beillene, Edina annyira jól néz ki rajtuk, hogy minden ex irigykedhet. Ezek tényleg nagyon jól sikerültek, egyszerre izgatóan szexisek, ahogy Edina mellei átlátszódnak a ruhán, de közben ízlésesek is, mert valójában nem mutat sokat, rábízza magát inkább a fantáziára. Az izgalmat persze tovább fokozzák a fedetlen combok és a piros magassarkú, ha Jákob Zoli nem is tudta elképzelni a közös jövőt, biztosan sok férfi akadna, aki leereszkedne Edina kandalló

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás