promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elfogyott Jákob Zoli pénze, nagyon szerény lesz a milliárdos karácsonya - Túl sokba kerültek a lányok és a luxusverdák?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoli új szerelméről sokan cikkeztek pár nappal korábban, a Nagy Ő most bevallotta, ennek bizony ára van.

Az őszi televíziós szezon közepén volt hogy nem telt el úgy nap, hogy ne cikkeztünk volna valamit Jákob Zoliról, hiszen A Nagy Ő mindig adott valami muniíciót, ami rengeteg embert érdekelt. A legutóbbi évad sem úgy fog bevonulni a televíziózás történetébe, mint egy kiemelkedő minőségi produktum, de az elvitathatatlan, hogy a maga nemében szórakoztató műsor volt, mert legyenek benne bármennyire is mesterkéltek a szituációk (eleve lehetséges, hogy más legyen egy tárkeresős reality?), Zoli személyiségében van valami érdekes karakánság, ami érdekessé teszi.

A műsor végeztével aztán Jákob Zoli karakteres hanglejtése nélkül maradtunk, bár egy ideig még okozott izgalmakat, hogy a műsorban megismert szerelmével, Hajnal Bettivel együtt maradtak-e, de ahogy az ilyenkor menetrendszerűen történni szokott, pár héttel a leadott műsor után már bejelentették, hogy szétválnak útjaik. Bár ahogy a napokban Betti elárulta, hogy semmit sem zárnak ki, de a műsornak köszönhetően olyan sok ügyfele lett, hogy nincs is igazán ideje a történteken rágódni.

"Nagyon megkedveltem őt, helyes nő, de ennél több nem tudott kialakulni."

- zárta le röviden a történteket pár héttel korábban Jákob Zoli, akit utána rögtön egy új szerelemmel hoztak összefüggésbe a lapok. Ami azt illeti, mi is, erről itt tudtok olvasni:

Valójában csak egy új autóról volt szó, a milliomosról ugyanis mindenki tudja, hogy él-hal az extravagáns luxusautókért, főleg a tűzpiros Ferraikat szereti, a TikTok csatornáján erről már jó alaposan megbizonyosodhattunk. Egyik szerelme az autó. Most azonban új autó érkezett a házhoz, és a TV2 riportot is készített Zolival ebből az alkalomból, a milliomost ezúttal Iszak Eszti kérdezte.

Sok érdekességet megtudhatunk ebből, többek között az autó árát (230 millió forint), vagy hogy a Ferrari korábban sosem gyártott SUV-okat, és csak a konkurencia nyomására adták be a derekukat, ami azonban ennél érdekesebb, hogy az anyag végén szóba jön: Zoli több autót is megrendelt már, ezért elfogyott a pénz.

Jövőre érkezik a McLaren, majd a legújabb Lamborghini, a karácsonyi ajándékok tehát több évre előre be vannak tárazva. A férfi műsorvezető ekkor kérdezett rá, hogy hogyan fog telni a karácsony idén Zoliéknál, aki ezúttal is humoránál volt:

"Most karácsonykor nagyon szerényen ünneplünk, elfogyott a pénz."

Utána komolyabbra fordítja a szót Zoltán, és elárulja, hogy a karácsonyozás náluk tényleg nem a fényűzésről szól, és mindig valamilyen személyes ajándékkal készülnek.

Már A Nagy Ő-ben is láthattuk, hogy Zoli milyen jó kapcsolatot ápol lányai édesanyjával, és hogy az a nő új párjával is jó a viszony, ezt a karácsonyt is együtt fogják tölteni. Érdemes végignézni a teljes adást, az elején még a szakmázás megy az autókról, utána jönnek a viccesebb részek, majd a legvégén a karácsonyi kitekintő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás