promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs mese: Jákob Zoltán már az újjal mutatkozott, hihetetlen videó terjed az interneten, saját maga mutatta meg az elképesztő járművet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoli videója hatalmasat megy a közösségi médiában, imádják az emberek.

Az elmúlt hónapokban rengeteget lehetett hallani Jákob Zoliról, a magyar milliárdosról, aki a Nagy Ő című műsorban kereste az igazit, az ő kegyeiért versenyeztek a műsorban a lányok, és az ő erőfeszítéseit honorálta a magyar milliárdos. A műsort nagyon sokan imádták, és a fpszereplők egy-egy komoly döntése bizony vitákat váltott ki országszerte, hát még azok, amelyek már akkor megosztók voltak. A Nagy Ő szériájában Jákob Zoltán kitűnő választás volt már a kezdetek kezdetén, rengetegen nézték a műsort, amelynek nem is olyan régen lett vége.

Jákob Zoltán kapcsán amúgy az, ami először eszükbe juthat az embereknek, az a kitűnős stílus, hiszen a milliárdos elképesztően jó ízléssel válogatja meg a ruháit, illetve a ruhához tartozó kiegészítőket is. Nagyon sok cikk jelent meg a választásairól, és arról is, hogy bizony mindenben szenzációsan jó dolgokat választ magának, amit a csuklóján hord, és amiről korábban mi is írtunk cikket, az egy csukóvekker, ami konkrétan 15 millió forintot érhet.

Ebben a cikkben láthattok képet is a csodálatos szerkezetről, amelynek durván borsos ára van tehát a paicon.

Jákob Zoltán választásairól szól tehát az év, ám most valami egészen más következik, hiszen hihetetlenül menő videó jelent meg a Tiktok-on, amelyben Magyarországon egy egyedülálló jármű látható, és az érkezéséről maga Jákob zoli számolt be a közösségi oldalon. Mint a Blikk Rúzs is írja, még a nyáron rendelte meg Jákob Zoltán az új luxusautót, amely egy SUV, és hazánkban egyedülálló a nemében, egy Ferrari, amivel még padkázni is tud, mint írja, egy tágas Ferrari.

Mégis hogy néz ki a jármű?

Tényleg csodálatos minden ízében.

@jakob.zoli Megérkezett A világ leggyorsabb SUV-ja: Ferrari Purosangue #ferraripurosangue #ferrari eredeti hang - Zoller Zsolt
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás