promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forró ágyjelenet a Nagy Ő-ben, főműsoridőben mutatták Jákob Zoltán kényeztetését
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Forró hangulat a Nagy Ő adásában, Jákob Zoli és Emőke annyira egymásba gabalyodott, hogy ágyjelenet lett a vége. 

Hamarosan véget ért a Nagy Ő műsora és kiderül, hogy ki lesz az a hölgy, aki elnyeri Jákob Zoltán szívét. Az még azonban kérdéses, hogy meddig fog tartani a kapcsolata Zolinak, Árpa Attilának és Tóth Dávidnak sem jöttek be a számításai a műsor után és újra szinglik lettek néhány hónap után. Addig azonban még tartogat jó pár meglepetést a műsor, a lányok pedig mindent bevetnek, hogy ők legyenek a végső kiválasztottak. 

Így tett Emőke is, aki úgy gondolta, hogy mindent meg kell adnia Zolinak, így ledobta a köntösét és egyből kezelésbe is vitte a milliárdos Nagy Ő-t.

Az előző adásban ugyanis egy versenyt tartottak a lányok között, szexi táncot kellett lejteniük Zolinak. Ebben pedig a legügyesebb Emőke volt, így ő vehetett részt a romantikus randevún. Jákob Zolival így a kastély wellness részlegében várta a hölgyet, aki az első percben ledobta magáról a köntöst.

Ezután Emőke kezelésbe vette a Nagy Ő-t: forró ágyjelenetnek lehettek szemtanúi a nézők. Zoli az ágyra feküdt, a kegyeiért versenyző hölgy pedig érzékien masszírozni kezdte. Majd egymásba gabalyodtak, csak úgy hancúroztak a wellness részlegben. 

Emőke az első igazi csókot is megkapta Zoltiól, csak úgy szikrázott közöttük a levegő. Még a medencének sem tudtak parancsolni az érzelmeiknek, tagadhatatlan kémia alakult ki köztük. Egymást követték az érzelmes csókok.

Végre csak ketten voltunk, tényleg nagyon közel kerültünk egymáshoz. Nagyon jó érzés volt összebújni, érezni a testét, simogatni, egymásra figyelni, kizárni mindent

 - mondta Emőke a randi közben, aki szinte a fellegekben érezte magát. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás