promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A milliárdos Jákob Zoltánnak aranyból van a szíve, olyan dolgot tett, amivel mindenkit meghatott
Borítókép:  tv2play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoltán segítsége a lehető legjobbkor jött.

A Crystal Nails mögött álló milliárdos, Jákob Zoltán 2022-ben Magyarország 37. leggazdagabb embere volt, a nevét pedig már szinte mindenhol ismerik. A híres üzletember mindenkit meglepett, mikor elvállalta A Nagy Ő című műsor következő évadát, aminek elvileg hamarosan elkezdődnek a forgatási munkálatai – vagyis Árpa Attila után egy igazán gazdag férfi kegyeiért versenyezhetnek a párkereső műsorban a hölgyek.

Jákob Zoltán természetesen nagyon büszke az elért sikereire, hiszen rengeteget dolgozott azért, hogy ilyen sok pénze legyen. Szeret utazgatni, gyönyörű otthona van Budapesten, álomautókkal jár és mondhatni teljesen kiélvezi az életet – közben pedig rendszeresen jótékonykodik is, és ezzel sokak életét változtatja meg, most is olyan dolgot tett, ami egészen meghatónak nevezhető.

Egy Fanni Saffi néven tevékenykedő videós elmesélte TikTokon, hogy van egy autista kisfiú tanítványa, aki anyagi okoknál fogva nem tudja folytatni a terápiát, ez pedig rendkívül sajnálatos, mivel nagyon jót tettek neki a foglalkozások – de hirtelen a semmiből jött Jákob Zoltán, aki felajánlotta a segítségét, ezzel pedig nagyon boldoggá tette a TikTokert, hiszen ennél jobbkor nem is jöhetett volna a támogatás.

Jákob Zoltán egy ilyen nemes gesztussal ismét bebizonyította, hogy aranyból van a szíve, hiszen ezek alapján saját magától írt a videósnak, hátha tud segíteni neki, ezzel pedig hamarosan jó eséllyel igazán nagy örömet fog okozni egy beteg kisfiúnak, akinek hatalmas szüksége van a támogatásra.

Itt lehet megnézni Fanni Saffi videóját Jákob Zoltán megható felajánlásáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás