promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki belülről a milliárdos Jákob Zoltán luxuslakása - Ettől mindenki dobni fog egy hátast
Borítókép:  tv2play.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Crystal Nails mögött álló üzletember otthona egészen gyönyörű.

Nemrég szinte bombaként robbant a hír, hogy Magyarország 37. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán lesz A Nagy Ő következő évadának párkeresője Árpa Attila után. A milliárdos üzletembert a legtöbben a Crystal Nails miatt ismerik, de hamarosan könnyen lehet, hogy az egész ország láthatja majd a romantikus oldalát is – az biztos, hogy izgalmas lesz a TV2 műsorának következő szezonja.

Jákob Zoltán becsült vagyona jelenleg nagyjából 43 milliárd forint, vagyis mondhatjuk, hogy bőven van mit a tejbe aprítania. Az üzletember egyáltalán nem veti meg a luxust, és ezt a több, mint 1 milliárdot érő budapesti lakása is tükrözi, amit nemrég büszkén mutatott meg a kameráknak belülről is – nem csoda, hogy büszke rá, hiszen valóban egy csodaszép álomingatlanról van szó.

Jákob Zoltán 200 négyzetméteres otthonában 3 hálószoba és 3 fürdőszoba van, tartalmaz egy méretes teraszt és közösségi tereket is. Van benne fitnesz sarok, szauna és még jakuzzi is, amit előszeretettel használ. Az egyik hálószobában kígyóbőr van a falon, illetve tükör is a plafonon, minden bútor egyedi és követi a trendeket – tényleg lenyűgöző az egész, ráadásul a kilátás is elképesztően pazar.

Az üzletember a hónap bizonyos részét általában külföldön tölti, bejárja a világot, de mindig nagy örömmel tér haza a csodás lakásába, hiszen hosszú idő után itt végre otthon érzi magát, és imádja kilátást a teraszról.

Itt lehet megnézni Jákob Zoltán bámulatos luxuslakását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás