promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoli a csuklóján hordja a lakásod árát: igazi luxusritkaságot villantott a Nagy Ő
Borítókép:  Tv2Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoltán, a Nagy Ő a szépségiparban szerezte mesés vagyonát, így nem csoda, hogy kifogástalan ízléssel választ kiegészítőket.

Nagy sikerrel fut a TV2 legújabb Nagy Ő évada, Jákob Zoltán úgy tűnik kiváló választás volt a műsor főhősének. Majd 50 milliárd forintos vagyonával a műköröm-király az ország 37. leggazdagabb embere, gyakorlatilag bármit megvehet magának. A pénzhez stílus és jó ízlés nem mindig társul, ám Jákob esetén nagyon is társult. 

Mesés vagyonát az esztétikai iparban szerezte, és kinézetével alá is támasztja ezt: mindig frissen nyírt frizura, kifogástalan szabású öltönyök, prémium ingek - egy középkategóriás autóban is magára vonná a tekinteket, hát még egy tűzpiros Ferrrariban. Sok gazdag emberhez hasonlóan órát is szívesen hord, és természetesen itt sem az alsó polcról válogat.

Egy új fotón Jákob Zoli nem akármilyen csuklóvekkert villantott. Az óra a Cartier francia luxusház egyik ikonikus modellje, egy Santos DuMont. A modell érdekessége, hogy manapság öltönyóraként szokták kategorizálni, de a modell eredete a repülés világába vezet. A 20. század elején egy francia-brazil pilóta-léghajós, Alberto Santos-Dumont panaszkodott barátjának, Louis Cartiernek a korban divatos zsebórák miatt, miszerint azok egyáltalán nem praktikusak repülés közben.

Cartier így barátja kérésére tervezte meg az óra azóta ikonikussá vált dizánját, ami aztán hamar népszerűvé vált. Azóta az órából számtalan variáció készült, különböző színű számlapokkal és anyagokból. Egy használt, közepes állapotú alapmodellt már akár párszázezer forintos árunk is beszerezhetünk, míg a gyártótól rendelve egy alap Santos 7-8000 eurónkba fog fájni.

Jákob azonban nem egy alapmodellt választott, hanem egy szakmai körökben skeleton (angolul "csontváz") típusnak nevezett modellt. Ezeknek a típusoknak a különleges ismertetőjele, hogy a számlap mögött látszik a szerkezet egy része is, mintegy kirakatba van téve az óra lelke. A két-tónusú, arany-acél modell, amit Jákob Zoltán a közzétett fényképen visel, körülbelül 15 millió forintunkba kerülne, ha mi is szeretnénk egyet.

forrás: csukloszpotting

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás