promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoli lebukott az autójában utazó hölggyel: kiderült ki lesz a Nagy Ő?
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoli luxusautójában egy rejtélyes hölgy tűnt fel, ő lehet a Nagy Ő?

Előző héten elindult a Nagy Ő, amelyben idén Jákob Zoltán, Magyarország egyik leggazdagabb férfija keresi a szerelmet. A milliárdos azonban már két lányt haza is küldött: az Angliából hazatérő Zuzana és Adél hagyta el a műsort. Ezen kívül forrnak az indulatok a versenyben, a lányok ugyanis nem kímélik egymást, mindent megtesznek, hogy a végén az egyikük legyen az, aki hazamehet a Nagy Ő-vel. 

Zoliról azonban nemrég egy videó látott napvilágot, amelyben egy rejtélyes hölggyel foglal helyet a Ferrarijában. 

A videót TikTokra töltötték fel, de hamar a Redditre is felkerült, ahol  tálalgatnak az emberek, hogy vajon ki lehet a csinos hölgy az autóban. Sokan azt gyanítják, hogy Zoli egyik lánya lehet az, de valaki hamar leszögezte, hogy a millárdos két lánya, Lili és Niki sem így néz ki. 

- Pontosan tudom mert ismerem őket személyesen se a Lili se a Niki nem így néznek ki - írta valaki a platformon. 

Ám a hölgy valójában Erikára hasonlít a Nagy Ő műsorában, valaki be is dobta az ő nevét is a bejegyzéshez. Az sem kizárt, hogy Zoli majd őt választja a műsor végén, amelyre még egy ideig várnunk kell. Egy biztos: Erika már megismerhette a Nagy Ő luxusreizdenciáját, ugyanis egy randi keretein belül ott romantikáztak. Természetesen ez kevésbé tetszett a többi lánynak. 

Jákob Zoltánnak három gyermeke van, fia már nagykorú, két kisebbik lánya pedig sokszor elkíséri őt egy-egy utazásra. Azonban csak nagyon ritkán mutatja meg őket, néha lehet csak látni róluk fotókat és akkor is leginkább a láynairól. Az is előfordul, hogy az utazós videóiban tűnnek fel a gyerekei, de az arcukat nem mutatja. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás