promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Könnyekben tört ki a Nagy Ő versenyzője, majdnem elájult Jákob Zoli döntése miatt
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megtartották az első rózsaceremóniát a Nagy Ő műsorában, eldőlt a lányok sorsa. 

Hétfőn került adásba a TV2 párkereső műsora, a Nagy Ő. Az előző években Tóth Dávid és Árpa Attila kereste a szerelmet, idán pedig Jákob Zoltán, Magyarország egyik leggazdagabb embere fogadta a hölgyeket. Az első két évadban annak ellenére, hogy Dávid és Attila is kiválasztott egy-egy lányt, a kapcsolatuk mégsem tartott sokáig, az egyelőre még kérdéses, hogy Zoli esetében mi lesz a heyzet.

A csütörtök esti adásban az indulatok tovább forrtak, a lányok egyszerűen nem bírnak magukkal. Már előzőleg is hallhattunk durva összeszólalkozásokat és cicaharcot, Virág egyszerűen nem bírja türtőztetni magát. Vanda az, akivel folyton összetűzésbe kerül, de most az összes lánynak is odaszúrt. 

Én a helyedben félnék

- kezdte Virág Vandának, majd cinikusan megjegyezte, hogy elmorzsol egy könnycseppet, bárki is megy haza. 

Egy valaki egy romantkus randira is elmehetett a Nagy Ő-vel. Erika miután visszatért a kastélyba szaftos élménybeszámolót tartott, ami egyáltalán nem tetszett a többi lánynak. A millárdossal tett találkája ugyanis a lakásáon zajlott, ahol Zoli megmutatta neki milyen körülmények között él és azt is elárulta, hogy nem szereti a rámenős nőket. 

Az első rózsaceremónia is lezajlott az előző este: az első rózsát Zoli Edinának adta, amely miatt döbbenet ült ki a többi hölgy arcára. Egyszerűen nem akarták elhinni a Nagy Ő döntését. Két lány azonban nem járt szerencsével és azonnal távozniuk kellett. Maria annyira izgult, hogy szinte majdnem elájult és már a könnyei is kicsordultak, de végül Jákob Zoli adott neki egy rózsát. Arra azonban, hogy melyik két lánynak kell távoznia csak a pénteki adásban derül fény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás