promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem csitulnak az indulatok A Nagy Ő műsorában: súlyos baleset történt
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb izgalmakkal robbant be a Nagy Ő kedd este, tovább folytak a harcok a hölgyek között.

A TV2 rengeteg szórakoztató műsorral kezdte meg az őszt, és ezzel csúcsra járatja a nézettséget. Hétköznaponként megérkezett a képernyőre az Ázsia Expressz, hétfőtől pedig Jákob Zoli is beköltözött a nappalinkban, ugyanis A Nagy Ő című műsor keretein belül keresi a szerelmet. Idővel kiderül majd, hogy mekkora szerencsével. Az első és a második adás is rejtett magában izgalmakat, a lányok többször is egymásnak estek.

A második adásban sem tudták magukat visszafogni, Vanda kőkeményen beleállt Virágba és azt tanácsolta neki, hogy vegyen vissza. Az egyik hölgy, Bernadett pedig egyenesen kimondta, hogy van egy lány, akit ki nem állhat, ő pedig nem más, mint Virág. Edina és Adél is összeszólalkozott, ők már az első nap sem szimpatizáltak egymással. 

Hatvan évesen itt bohóckodsz menyasszonyi ruhában

- szólt oda Edina Adélnak. 

A hölgyeket a keddi adásban egy nagy meglepetés is érte, amelynek nem lett jó vége. A lányoknak kellett dönteni, hogy kik azok a versenyzők, akik hagyják el a villát. Mindezt Lékai-Kiss Ramóna közölte velük, ekkor teljesen megfagyott a levegő. Végül a játékosok úgy döntöttek, hogy Virágnak és Viviennek kell távozniuk. Ám mindez nem azt jelentette, hogy a két hölgy kiesett a versenyből, ők ketten egy duplarandin vehettek részt Zolival.

A randi jól sikerült Zoli és a két lány között, de Vivi bevallotta, hogy egy megismerkedett egy másik férfival a beköltözése előtt. A következő adásban pedig visszatérnek majd a lányok a kastélyba és egy focimeccs keretein belül is össze kell csapniuk a hölgyeknek. ATV2 videójából pedig az is kiderült, hogy a játék igencsak eldurvul és valaki le is sérül. Enikő akkorát esett a homokban, hogy a fejét fogta, még a műsorvezető, Kiss Ramóna is rákérdezett, hogy jól van-e. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás