promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi rongyrázás a Nagy Ő-ben: Jákob Zoli magángéppel vitte Párizsba az egyik versenyzőt
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoli romantikus randira vitte a Nagy Ő egyik versenyzőjét, ráadásul saját magángépén utaztak. 

A TV2 újabb műsorokkal kezdte meg a őszt: helyet kapott az esti adások között az Ázsia Expressz és a Nagy Ő is. A társakeresőben Tóth Dávid és Árpa Attila után most Jákob Zoltán keresi a párját, akinek azt is ki kell szűrnie, hogy melyik az a hölgy, aki csak a pénzéért érkezett a műsorba, ugyanis ő Magyarország egyik leggazdagabb embere. 

A lányokat Zoli eddig különlegesebbnél különlegesebb helyekre vitte randizni, de a szerdai adásban mindent überelt. Egy magángéppel ugyanis egészen Franciaországig repítette az egyik hölgyet. A legutóbbi adásban szépségversenyt rendeztek és megválasztották a Miss Nagy Ő-t. A nyertes pedig nem más lett, mint Bettina, aki elutazhatott Zolival.

A millárdos gépén pedig ráadásul még a neve is szerepelt, ezzel vitte el egészen Párizsig Bettinát. A különleges helyszínt azért válaszotta, mert egy igazán romantikus útra szerette volna invitálni a szívéért küzdő hölgyet, aki még sosem járt a francia fővárosban. 

Szeretném, ha átéreznéd, ami Párizsban van velem

- mondta a felszállás előtt Zoli.

Miután megérkeztek elkezdődött a romantikus randi, Párizsban pedig Jákob Zoli mindent megmutatott Bettinának. Hatalmas öleléseket adtak egymásnak és majdnem elcsattant az első csók is a műsorban. Ám a Nagy ő ebben nem volt partner, nem akarta magát ilyen korán elkötelezni. Bettina azonban már azt is bevallotta, hogyha megszeret valakit, akkor tőle gyermeket is szeretne. 

Bettit azért nem csókoltam meg, mert bár láttam rajta, hogy szeretné, mert egyelőre nem akarom magam elkötelezni úgy, hogy a többi lánnyal szemben egy csók már most elcsattan

- vallotta be a TV2 műsorában Jákob Zoltán. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás