promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoltán leleplezte magát, fény derült a körömkirály mesés vagyonának titkára
Borítókép:  YouTube/Palikék Világa by Manna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoltán elárulta, hogy valójában milyen utat járt be azelőtt, hogy milliárdos lett belőle. 

Jákob Zoltán Magyarország egyik leggazdagabb embere, valójában most a legismertebb, hogy szerepelt a TV2 Nagy Ő című műsorában. Azt azonban talán kevesen tudják, hogy valójában milyen utat is járt be egészen addig, amíg fel nem építette körmös vállalkozását. 

A Palikék Világa by Manna legújabb adásában elmesélte a karrierje kezdetét, hogy gyerekként egy kicsi faluban élt a szüleivel, ahol paprikaföldjeiken sokat dolgoztak együtt. Az iskolában pedig nagyon jó volt matekból, ez inspirálta arra, hogy az egyetemen mérnöki szakot végezzen el. Az eredeti szakmája ugyanis statikus mérnök, ezután került csak az életébe a szépségipar. 

Elkezdtem dolgozni a mesterségemben, de az építőipar nekem annyira nem tetszett. Amikor szembejött a szépségipar, akkor jöttem rá, hogy mennyire nem tetszik

- árulta el Zoli, aki nyolc éven keresztül volt mérnök. 

Ám sokan kíváncsiak arra, hogy vajon miként jött el az életébe maga a köröm és a szépségipar, amellyel végül milliárdos lett. Jelenleg pedig 25 országban van jelen a cége. 

Zoli elmesélése alapján mindez úgy történt, hogy a semmiből jött egy cseh ember, aki műkörömmel foglalkozott és azt szerette volna, hogy a márkáit behozzák Magyarországra. Akkoriban azonban fogalma sem volt, hogy mit is takart pontosan a műköröm fogalma. Később elvégezte a műkörmös OKJ-t és még oktatott is. 

Elkezdtem megtanulni ezt az egészet. Az az ember nagyon bíztatott, látta bennem, hogy ez jó lesz, jól fog működni 

- mesélte a cégtulajdonos, aki végül a cseh márka helyett egy amerikai márkát hozott be később, ezzel építette fel a brandjét. 

Azt is megosztotta, hogy mióta sok pénze lett, rengeteg dolog megváltozott körülötte. Például volt egy olyan időszaka, amikor elkényelmesedett és úgy érezte, hogy már mindent megtett, van elég pénze, így már dolgoznia sem kell. Ezzel együtt azonban a jókedve is eltűnt. 

Nem tudtam élvezni a dolgokat. Hiányzott az, hogy a kollégákkal örülünk, ha valami sikerül

- vallotta be a milliárdos, aki szerint a semmittevés nem vezet sehová. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás