promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoltán máris szakított a Nagy Ő nyertesével? Élő adásban nyílt meg a milliárdos üzletember
Borítókép:  TV2/ Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoli és Betti most elárulta, hogy mi van köztük és mi lesz velük a jövőben. 

A tévénézők vasárnap este láthatták, hogy Jákob Zoltán döntött és kiderült, hogy ki nyerte el a szívét a Nagy Ő műsorában. Az utolsó adásban Bettina és Nati között kellett választania Jákob Zolinak, akinek végül meghozta a nehéz döntést és Bettinek adott bizalmat a továbbiakban. De mi történt azóta kettőjükkel? Máris szakítottak? 

Hétfő reggel a páros a Mokka adásában volt vendég, ahol elárulta, hogy mi is van köztük jelenleg és hogyan alakult eddig a kapcsolatuk. 

Enyém lett a fődíj, Zoli szíve. Nem mondom azt, hogy könnyű volt, elég rögös utat tettem 

- kezdte Betti a reggeli adásban. 

Magyarország egyik leggazdagabb embere azonban ennél sejtelmesebben fogalmazott. Szerinte ugyanis a forgatás után alig volt idejük elmélyíteni a kapcsolatukat, hivatalosan pedig nem is találkozhattak, nehogy kiderüljön ki nyeri a műsort. 

Igazán most tudunk úgy kibontakozni

- mondta szűkszavúan Zoltán.

Azt azonban hozzátette, hogy tervben van egy vacsora, majd ezután folytatják az ismerkedést. Ezzel pedig kérdéses még, hogyan alakul a viszonyuk, de Jákob Zoli elárulta, hogy már az ején érezte, hogy Bettina lesz a befutó. Ám öt-hat lány is volt a millárdos fejében a különböző randik során, de végül az első megérzése jött be.

Betti azt is elárulta, hogy több kilót is ledobott a műsor óta, hogy tetszen Zolinak. Az életmódváltását pedig a Nagy Ő műsorából ismert Emőke támogatja. Azt is hozzátette a TV2 műsorában, hogy sok közös van benne és a Nagy Ő-ben, épp ezért illenek össze. Ilyen például a családcentrikusság, mindkettőjüknek vannak már gyermekei.

Én is szeretek adni az embereknek

- szögezte le Betti.  

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás