promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoltán döntött: ez a hölgy lett a Nagy Ő választottja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoltán kiválasztotta élete szerelmét.

Percekkel ezelőtt ért véget a TV2-n a Bachelor - A Nagy Ő idei évada, amiben ezúttal Jákob Zoltán kereste élete párját. Tóth Dávid és Árpa Attila után az ország egyik legvagyonosabb üzletembere, a Crystal Nails alapítója vállalta el, hogy a kamerák előtt, a mesébe illő Turai kastély falai között ismerkedik meg azokkal a hölgyekkel, akik meg akarják őt hódítani, majd hosszú hetek után végül meghozta a döntést.

Jákob Zoltán két csinos hölgy közül döntötte el a fináléban, hogy kivel szeretné leélni élete további részét, és ahogy azt a nézők leginkább várták - vagy inkább remélték -, a milliárdos Bettit választotta.

Miután elengedték a fehér galambot, és elcsattantak az első igazi csókok, Betti a kamerák előtt beszélt arról, hogy milyen érzések, gondolatok kavarognak most benne; milyen az ország egyik leggazdagabb emberének kedvese lenni.


Ezzel szemben Nati zokogva hagyta el a kastélyt, miután Zoltán közölte vele, hogy nem őt választotta magának. Nati teljesen összeomlott, reakcióját az alábbi videóban meg is tudjátok nézni:


Persze kérdés, hogy ez a szerelem mennyi ideig fog tartani, tényleg örök életre, vagy csak pár hónapra szól? Ugyanis korábban már sokszor láttunk olyat a társkereső reality-kben, hogy mire lementek a tévében az előre felvett adások, a páros már szakított is.

Most a kérdés egyszerű: Jákob Zoltán még együtt van szíve választottjával, Bettivel?

A választ minden bizonnyal hamarosan meg fogjuk kapni, hiszen a legnagyobb bulvárlapok is ezt akarják majd elsőként kideríteni, szóval valószínűleg csak órák, legrosszabb esetben napok kérdése, mire kiderül, hogy Jákob Zoltán még a Nagy Ő fináléjának képernyőre kerülése pillanatában is párkapcsolatban van-e, vagy újra egyedülálló.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás