promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoltán lebukott: teherbe ejtette a Nagy Ő játékosát?
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Virág babavárással viccelődött a Nagy Ő műsorában, Jákob Zoli is meglepődött. 

A végéhez közeledik a Nagy Ő műsora, vasárnap kiderül, hogy ki az a hölgy, aki elnyerte Jákob Zoltán szívét. A csütörtöki adásban derült rá fény, hogy a végső harc a huszonéves Nati és az édesanya Bettina között fog eldőlni. 

Az utolsó előtti adásban azonban még javában zajlottak az események: rózsaceremóniát is tartottak, ahol Edinának kellett távoznia. A top öt lány pedig annyira megnyugodott, hogy Virágnak még egy nagy viccre is volt ereje. Egy hatalmas dobozzal állított be a lányokhoz, majd azt mondta nekik viccből, hogy most fogják megtudni a babája nemét.

Úgy látszik a termékenységi táncom meghozta a gyümölcsét és már várom Jákob Szilvikét

- jegyezte meg Virág, aki hozzátette, hogy ez egy hirtelen fogantatás volt, ránézett Zolira és már teherbe is esett, megtörtént a csoda. 

A lányoknak azonban egyáltalán nem tetszett, hogy Virág már mindent eltervezett, Jákob Zolinak is elkerekedett a szeme, amikor meghallotta ezt, majd jót nevetett az egészen. 

Mi van kismama?

-  mondta Zoli Virágnak a játék közben, majd még a hasát is megsimogatta.

A fiatal lány kiesett a versenyből az előző adásban, igazán csalódott volt, de azt is megígérte, hogy jövőre már nem fog jelentkezni a Nagy Ő műsorába. Eddig már kétszer szerepelt, de jövőre egy kivétel akadna számára, akkor bevállalná a műsor, ha ő keresne párt és Zolitól átvenné a Nagy Ő szerepet. A párkeresésről ugyanis egyáltalán nem mondott le Virág, bízik még abban, hogy a jövőben rátalál a szerelem valamikor. A TV2 műsorának végén Emőke és Enikő is hazament, így végül csak két lány maradt a versenyben. 

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás