promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő modellje keményen beszólt Jákob Zoltánnak, de csípős megjegyzésével üzent a konkurenciának is
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fitneszmodell nem kertelt, komoly kritikákat fogalmazott meg Jákob Zolival kapcsolatban. Van még így esélye?

Péntek-Gyulai Virág az előző Nagy Ő évadában még Árpa Attila rózsájáért versenyzett, mostani visszatérésével ő az első hölgy, aki több férfit is megpróbál behálózni. Hogy ezúttal sikerrel jár-e, azt még nem tudjuk, bár a nézők között a legtöbben már kiejtették volna a fitneszmodellként és fitneszversenyzőként dolgozó Virágot. Ennek ellenére, vagy éppen ezért, de mégis Virág tűnik az egyik legesélyesebb játékosnak, ezért a Ripost újságírója egy autó hátsóülésén kérdezett rá, mire költené Virág a körmöskirály 50 milliárd forintos vagyonát?

A lány szellemes túlzásokkal kerülte ki a komoly válaszadást:

„Először is vásárolnék normális élelmiszereket a hűtőjébe, hogy ne csak Fiji vízzel legyen tele”

Most már az is tudja mi az a Fiji víz, aki korábban soha az életében nem hallott róla, lassan igazi hungarikummá válik a márka, olyan sokszor hangzik el a képernyőn. Ha ez fizetett termékelhelyezés, akkor le a kalappal, ha pedig nem, akkor a márka igazán hálás lehet Jákob Zolinak, amiért ilymódon növeli az értéküket.

„Ezután elugranék egy optikába, mert néha nem tudtam, mi alapján ítélte meg a lányokat. Bocsi, Zoli, de a dioptriákat is át kellene nézni azon a szemüvegen!”

Ez aztán a csípős odaszúrás a konkurenciának! 

Ezek alapján Virágból sugárzik a magabiztosság, ugyanakkor nem tudni, hogy a felvétel mikor készült. Ha nem a forgatás ideje alatt, hanem csak most a napokban, akkor az azt is jelenti, hogy Virág idő előtt ki fog esni a rózsáért folytatott csatározásokból.

Az csattanós riposztok sora azonban ezzel még nem ért véget, a kötelező humorkör lefutása után Virág rátért a saját igényeire. Először a Szervita teret vásárolná meg, a penthouse lakás olyan kispályás, miért ne vehetnék meg rögtön az egész kerületet? Virág már el is nevezte a helyet Mrs Körömlakk kerületnek. Igaza is van a hölgynek, jó dolog a belváros közepén egy luxusingatlan, de mit ér az egész, ha még egy valamire való kertje sincsen?

„Vennék a Maldív-szigeteken magamnak egy külön szigetet, és ott élnénk boldogan, amíg meg nem halunk”

A legvégére azért ő is elfáradt, és egy pár fokkal kevésbé lehetetlen ötlettel állt elő. Sőt, itt egy kicsit el is szólta magát, hiszen a szigetet nem maguuknak, hanem csak magának venné. A Ripost miniinterjúját itt tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás