promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erotikus munkát végezhet a nagy Ő szereplője? Korhatáros videó került elő egy gyanús oldalról, ez összetörheti Jákob Zoli szívét
Borítókép:  TV2 Play- A nagy Ő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a videó ha valóban igaz, akkor mindent megváltoztathat.

Az egyik igen nagy Facebookos bulvárcsoportban látott napvilágot egy olyan adatlapról kifotózott kép, mely a Nagy Ő egyik játékosára, a szemtelenül fiatal Natalie-ra emlékeztet. A kérdéses oldal amin az adatlap szerepel olyan hölgyek gyűjtőhelye, akik némi pénzmagért cserében az erkölcseikben beleférő módon mutatnak dolgokat magukból, magukról.

Némi nyomozás után egy bejegyzést is találtunk, ahol már egy videó is szerepel a titokzatos, Natalie-ra hajazó szőke szépségről.

A videót IDE kattintva, a Reddit felületén éritek el.

Természetesen ameddig az érintett meg nem erősíti a hírt, addig nem lehet semmit kijelenteni, azonban a hasonlóság letagadhatatlan. Amennyiben kiderül, hogy a felvételeken tényleg ő szerepel, az hogyan befolyásolja majd a műsor végkimenetelét, illetve, hogy Jákob Zoli hogyan viszonyul az ilyen keresetkiegészítéshez, egyelőre nem világos. A kommentek alapján azonban rengetegen kíváncsian várják ennek a lufinak a kipukkadását, sokan eleve sem szimpatizáltak a lánnyal. Természetesen rosszindulatú kommentelők hada szabadult el a Reddit videó és a Facebook csoport alatt is, vállalhatatlan üzeneteket hagyva a felvétel szereplőjének.

Egyébként kis érdekesség: ez a munka bár erotikus jellegű, nem tekinthető klasszikusan annak, egészen kultúrált és  rendszerezett körülmények között, mindenféle fizikai érintkezés nélkül zajlik. Mivel kevesen látnak bele ebbe a világba, így kicsit megismertetjük vele olvasóinkat:

Az ilyen stúdiók általában (Budapesten) szuterén lakásokban vannak kialakítva. Makulátlan tisztaság uralkodik, a bútorok visszafogottak és drágák. A modell lányok minden esetben privát szobában dolgoznak, az operátorok azonban egy közös helyiségben tartózkodnak. Érdekes, de az operátorok szinte kivétel nélkül férfiak, és a kuncsaftokkal a kommunikáció szinte mindig angol nyelven zajlik. Az operátor feladata, hogy minél több "token" vásárlására ösztönözze az ügyfelet, sokaknak visszatérő vendégei is vannak, akik a mindennapi történésekről beszélgetnek kedvenc kiszemeltjükkel. Általában van egy közös chatszoba, ahol csak reklámozzák magukat a lányok, a cél egy privát videóchat indítása egy ügyféllel. Az operátor utasíthatja a lányt, ha gyengének ítéli meg a forgalmat, hogy szabaduljon meg egy-két ruhadarabtól, esetleg táncoljon. A modellek és az operátorok közötti kapcsolat teljesen kimerül a munkában, nagyon ritka a barátságok, pláne kapcsolatok szövődése, mindenki dolgozni jár egy ilyen studióba. A stúdiók 0-24 működnek, és többnyire teljesítménybérben fizetnek, általában a sávok ki is vannak benn plakátolva motivációnak az MLM és call-centerekhez hasonlóan.

Természetesen ez nem zárja ki azt, hogy egy lány valóban a szerelmet keresse és esetleg egy megfelelő férfi oldalán visszavonuljon az ilyen tevékenységektől, így még ha Nagy Ő Natalie szerepel is a felvételen, akár még boldog kapcsolata is lehet Jákob Zoltánnal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás