promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoli lesújtó véleményt mondott a jelöltekről: minősíthetetlennek titulálta a viselkedésüket
Borítókép:  TV2 Play- A nagy Ő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy magazin megkereséséből értesült az erőszakos incidensről, a körömlakkmágnás elfogadhatatlannak titulálta a szituációt.

Minden eddiginél több érzelmet visznek A nagy Ő kiválasztott hölgyei a szívüknek kedves férfiért zajló küzdelembe. Volt már itt tettlegességig fajuló vita is, de az üvöltözés és egymás megalázása, a taktikázás és az intrika olyan természetesen a villán belül, mintha arról beszélnénk vesznek-e levegőt a szereplők. Most épp Jákob Zoli távollétében zajlott le egy komolyabb vita, melyről a manikűrcsászár a Bors megkereséséből értesült.

A konfliktus közéépontjában Betti és Edina állt, ahol előbbi számonkérte utóbbit egy produkciója minősítéséért. Jákob Zoli vitorlázni vitte a kegyeiért küzdő lányokat és néhányuknak volt szerencséje arra is, hogy négyszemközt beszélgessenek a milliárdossal.

Betti nagy sajnálatára pont nem erősítette ezen hölgyek táborát, azonban mindenképpen szerette volna megmutatni magát, így rögtönzött Titanic előadással hívta fel magára Zoli figyelmét.

Kivételesen egyetértés uralkodott a jelöltek között, mindenki vállalhatatlannak titulálta a mutatványt és egészen egészen egyszerűen olyan Paraszt Celine Dionnak titulálta a performanszot, amilyet csak Varga Irén lenne képes előadni. A kritika visszajutott Betti fülébe egik versenytársa, Emőke által, akinek ez különösen rosszul esett annak fényében, hogy Edinát szövetségesének tartotta a többi lány között.

Természetesen kultúrált véleménykülönbségek csatájára ne számítsunk, igazi farkasként esett Edina torkának az önjelölt popsztár.

Edina azzal próbált védekezni, hogy emberileg nem bántotta "barátnőjét", szimplán az előadását kritizálta és a vita alatt végig kitartott amellett, hogy ehhez joga van. Meglepő módon a konfliktust végül Virég simította el és emlékeztette rá a lányokat, hogy Zolit kifejezetten taszítja az ilyen agresszív viselkedés.

Jákob Zoli is reagált a történtekre és Virág fején találta a szöget:

Nem voltam a kastélyban, amikor Betti számonkérte Edinát, de azt mondhatom, hogy nagyon nem tetszett volna kettejük vitája. (…) Számomra az ordibálós vita még akkor is visszatetsző, ha az a hangosabb, akinek igaza van. Persze egy hosszabb kapcsolatban el tudom fogadni, ha kicsit elszabadulnak az indulatok, de egy, a szívemért folyó küzdelemben ezt soknak érzem. Lehet a cél nemes, de az eszközt nem szentesítheti. Bettinek és Edinának ráadásul tudniuk kellett, hogy látni fogom ezt a mindenki számára méltatlan jelenetet, ami ráadásul hatással volt többekre, akik a szem- és fültanúi voltak .

Nem tudjuk mennyire volt ez rossz pont Jákob Zolinál, de a méltatlannak titulált jelenetet itt nézhetitek meg, vágatlanul:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás