promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs bocsánat a TV2 nézőinél: kíméletlen döntést hoztak Jákob Zoli jelöltjeivel kapcsolatban
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rózsa vagy nem rózsa, ez itt a kérdés. Összeszedtük A Nagy Ő legbalhésabb bombázóit, most te dönthetsz Jákob Zoli helyett, hogy mégis ki menjen haza?

A Nagy Ő nem egy szimpátiaszavazás, a lányoknak nem kötelességük elnyerni a nézők szívét, a verseny ugyanis másról szó: Jákob Zoli rózsájáról. Ha kell, tűzön-vízen átgázolnak a hölgyek, csak hogy megkaparintsák a milliárdos körmöskirályt, aztán az már egy másik kérdés, hogy Jákob Zoli mennyire értékeli ezeket a cicaharcokat. Egy biztos, a játék végén már nem fog számítani, hogy ki mit tett vagy mondott, csak az, hogy Zoli kinek adja oda a rózsát. Ezt azonban ki kell érdemelni.

A 17 versenyző rohamtempóban morzsolódik le Zoli mellől, néhány héttel ezelőtt ugyanis ennyi válogatott hölgyemény vágott neki a tévés kalandnak. Van akinek rögtön összetörték a szívét, és hamar távozni kényszerült, de akik versenyben maradtak, válogatott intrikákkal igyekeznek javítani a saját esélyeiken.

A lányok között éppen ezért elég sok a megosztó személyiség, a nézők ha tehetnék sokuktól már most megválnának. A döntés a TV képernyőn Jákob Zoli kezében van, de az interneten az kedves olvasó a király, ezért a BORS szavazást hirdetett. A nézők ezeket a lányoknak tartották a legbalhésabbnak, őket küldenék haza a leginkább:

VIRÁG

Virág már a legelején kicsapta a biztosítékot azzal, hogy ő az első olyan versenyző, aki több rózsaszálért is ringbe száll, tavaly ugyanis Árpa Attila után is sóvárgott. Gyanús, olyan mintha mindegy lenne a csinos fitneszmodellnek.

EDINA

Edina színrelépése sem volt kevésbé botrányos, a fiatal cukrásznak kifejezett célja, hogy megkeserítse a vetélytársak mindennapjait, lehet túl sok volt a Dobos torta. Zolival viszont rögtön tündér királylánnyá változik, olyankor rá sem lehet ismerni.

VIVI

Vivi nem csak a szexi külsőjével számol, mikor csábításról van szó, hanem az intelligenciájával is. Ez a kijelentés azért rögtön nagy ellenszenvet váltott ki mindenkiből, hiszen aki tényleg okos, az ritkán hivalkodik vele.

MARIA

Az egzotikus stand-up humorista azzal számolt, hogy a temperamentumos személyiségével fogja lenyűgözni a körömkirályt, és eddig jól teljesített, Zoli nem unatkozik mellette. Nézőként azonban sokaknak megfekszi a gyomrát az az extrovertáltság, amit Mariát jellemzi.

NATI

Nati nem is titkolja: igazi kis boszorkánynak tartja magát, ami mellé a szája is elég mocskos. Még nagyon fiatal, csak 20 éves, van még ideje elgondolkodni rajta, hogy az általa képviselt hangnem mennyire nőies, avagy megnyerő egy férfi szemében.

Te kit küldenél haza?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás