promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoltán jól megcibálta a lányok haját, a rózsát nem adja könnyen a milliárdos
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoltán hazalátogatott Állampusztára a Nagy Ő legutóbbi adásában, aztán szombaton a Dancing with the Stars-ban is feltűnt, ahol Gelencsér Timi érdeklődött a rózsákról.

Jákob Zoltán korábban TikTok videókkal lopta be magát a Magyarok szívébe, sok járókelőnek egy álma vált valóra, mikor a milliárdos vállalkozó tűzpiros Ferrárijába invitálta őket, és hagyta hogy hadd bőgessék a motort. Most a TV képernyőn folytatódik a show, ám A Nagy Ő-ben másféle álmokról van szó, és a végén nem jár mindenki jól, bár a piros Ferrari itt is fontos szerepet kap. Jákob Zolinak több mint egy tucat nő közül kell kiválasztania azt az egyet, akinek végül rózsát ad, így érthetően óriási a tülekedés a férfi körül.

A legutóbbi adásban Edinával látogatott el gyermekkora meghatározó helyére, Állampusztára, aminek már a neve is beszédes, a település a milliárdos elmondása szerint sem fejlődött sokat az elmúlt 30-40 évben, olyan mint egy időutazás, csak itt megállt az idő. Zoli rengeteg helyet megmutatott a kis faluban, aminek az az egyik különlegessége, hogy egy sorompón kell átjutnia annak, aki ide akar látogatni - olyan ez, mintha egy exklúzív helyre menne az ember, ahova nincs ám bárkinek joga belépni, mintha csak előrevetítette volna azt a a luxuséletet, amit Zoli később kiharcolt magának.

Zolit érezhetően megérintette a település viszonylagos érintetlensége, és nagyon sokat mesélt. Kiderült, hogy nagyon magányos gyerek volt, a környéken eleve nagyon kevés gyerek lakott, így a legjobb barátai a madarak közül kerültek ki, sokat beszélgetett madarakkal, akik azonban nem tudtak beszélni, s így bemutatkozni sem, ezért bukott tanulmányi versenyt is. Máskülönben azonban Zoli nagyon jó tanuló volt, meglátogatták volt iskoláját, és itt árulta el, hogy a szereplés már akkor is közel állt hozzá, hiszen főszerepet kapott egy színdarabban:

Jákob volt Láthatatlan Lajcsi, aki meghúzza a lányok haját.

A Nagy Ő nézői szombaton sem maradtak Jákob Zoli nélkül, a vastag keretes milliárdos a színfalak mögül követte a Dancing with the Stars alakulását, a folyosón a versenyzőkkel is beszélgetett. Gelencsér Timi viccesen rákérdezett, hogy lányokkal is beszélgetett-e, mire Zoli huncutul elnevette magát, mert beszélgetni azért még lehet. Rózsát azonban értelemszerűen nem adhatott a lányoknak, az A Nagy Ő versenyzőinek van fenntartva. Jákob ekkor szúrta ki, hogy a műsorvezető ruhája tele van rózsákkal, ami több mint beszédes. Gelencsér Timi végül tisztázta a helyzetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás